Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 3. oktobra do 9. oktobra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



OVAN

Hrana

Mnogo uzbuđenja, nervoze, stresa – potrebna vam je kaloričnija hrana da biste imali dobar energetski nivo, ali to ne smeju biti namirnice koje opterećuju vaš želudac ili donose problem sa varenjem.

Ljubav

Čak i ako sve ostalo funkcioniše između partnera i vas, sa komunikacijom to nije slučaj. Još je komplikovanija varijanta ukoliko postoji bilo šta tajno, prikriveno, neizrečeno između vas dvoje – jer to ovih dana može izaći na dnevni red, ako ne kao konkretan događaj, a ono kao pojačana sumnja i nervoza zbog toga. Hvatate jedno drugo u laži i ako se baš potrudite u ovoj nedelji – „uhvatićete“ se. Ukoliko nikakvih tajni nema, a vi onda lepo sedite i konačno porazgovarajte otvoreno. Slobodni Ovnovi – želje su jedno, ostvarenje je nešto drugo. Želje su izuzetno jake, ali ta ostvarenja nekako izmiču….

Posao

Neke priče, informacije dolaze do vas (najverovatnije iz poslovnog okruženja) a u njima se možda kritikuje vaš rad ili se šire neistine. Koliko god da vas to dotiče, nemojte reagovati. Kako god to sada izgledalo – stvari će se ubrzo raščistiti. Nedelja pred vama donosi dosta konfuzija, nesigurnosti i nerazumevanja u komunikaciji sa saradnicima. Nešto što iščekujete (ugovor, informaciju, dogovor, završetak bitne papirologije) stalno se prolongira i odlaže. Finansije – troškovi nikako da zakoče.

Zdravlje

Osetljivost stomaka i disajnih puteva.

 

BIK

Hrana

Sledi vam jedna užurbana nedelja u kojoj će biti malo vremena i prostora za kvalitetne i na vreme pripremljene obroke. Uglavnom će to biti obroci u kasnijim satima ili brza hrana i grickalice.

Ljubav

I partner i vi ste okrenuti svojim prioritetima (a ima ih podosta) pa baš i niste u mogućnosti da odvojite dovoljno vremena jedno za drugo i za neke fine zajedničke momente. Komunikacija vam uglavnom funkcioniše kako treba, sa povremenim fazama nervoze i nerazumevanja koje ćete ipak uspevati da prevaziđete (najpre vašom zaslugom i strpljenjem). Što se tiče slobodnih Bikova – postoje šanse za razvoj neke komunikacije ili poznanstva. Ići će ovo uz uspone i padove, ali će ipak ići. Jedino što ne bi bilo dobro je potencijalna mogućnost za kontakt sa osobom koja može biti neiskrena ili nedorečena prema vama.

Posao

Nervozni ste zbog naglašenog disbalansa između priliva i troškova. Čak i da su ovi prvi pojačani u ovom periodu, troškovi ih prate u stopu a to vas opterećuje. Što se konkretno posla tiče – ušli ste u period kada se od vas očekuje prilično, kada ste razvučeni obavezama na više strana i kada svi očekuju da vi nešto odradite ili rešite maltene u hodu. Ok, sve vi to možete ali vam to donosi mentalni pritisak i pojačanu nervozu, tako da može biti napetih momenata sa saradnicima.

Zdravlje

Više se odmarajte, manje se nervirajte.

 

BLIZANCI

Hrana

Vaš metabolizam je ubrzan, iz tog razloga su vam potrebni obroci koji će sadržati i proteine, ali i ugljene hidrate. Možete obogatiti svoju ishranu, samo izbegavajte prazne kalorije iz slatkiša, grickalica i testa.

Ljubav

Problem je trenutno održati dobre odnose u emotivnim partnerstvima jer, koliko god da ima nekih lepih momenata i kao pomaka na bolje – i dalje postoji previše sumnje, nedorečenosti, izbegavanja komplikovanih tema i guranja istih pod tepih. Pokušajte da otvorenijom komunikacijom rešite makar neku od stavki koja trenutno donosi nervozu ili lošiju energiju u vašem odnosu. Slobodni Blizanci – evidentno je da postoji neko ko vas interesuje (i koga vi interesujete), ali koliko god da se trudite i pokušavate da nešto uradite i pokrenete celu situaciju – ispada da uglavnom tapkate u mestu.

Posao

Ne rasplinjavajte se na šesnaest strana i ne tovarite sebi sto obaveza na vrat jer tako samo sebi pravite problem i ne uspevate da uhvatite korak sa dešavanjima. Možete osećati i pritisak od strane saradnika i kolega koji vas požuruju što vam samo donosi nervozu i onda ste skloni i tome da pravite propuste i greške. Ne žurite nigde, ne rešavajte više stvari odjednom – pokušajte da lagano, svojim tempom i sistematično završavate jednu po jednu stavku. Sve je rešivo i sve možete obaviti na vreme. Polako.

Zdravlje

Rasejanost može dovesti do povreda. Osetljivost disajnih organa.

 

Mesečni horoskop za oktobar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za oktobar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!






RAK

Hrana

Češće jedite potaže, supe, čorbice, konzumirajte tople napitke – sve vrste čajeva, kakao, toplo mleko ili šerbet. Takođe, prijaće vam paprika, paradajz, tikvice, karfiol, plavi patlidžan…

Ljubav

Neki osećaj zagušenosti ili zablokiranosti u podsvesti, u mentalno emotivnom delu postoji kod zauzetih Rakova. Za vas lično bi bilo najbolje da pokušate da rasvetlite šta je to što vas pritiska, opterećuje, što vam donosi nemire ili čini da se ne osećate dobro u postojećem partnerstvu. Niti od istina niti od razgovora ne treba bežati – no, prvo treba razgovarati sa sobom i te istine osvetliti….pa onda razgovarati sa voljenom osobom. Slobodni Rakovi – neko vam jeste u mislima. Ukoliko je u pitanju bivši partner, lomićete se da li da pošaljete poruku, aktivirate se. Ukoliko je neko nov – čekaćete potez druge strane.

Posao

U ovu ćete sedmicu ući sa direktnim Merkurom u polju komunikacije, kratkih putovanja, dogovora. No, kao što sam to naglasila više puta – ova njegova direktnost ne znači automatsko rešavanje situacija u kojima ste se zabagovali. Naprotiv, tokom ove nedelje vam se može činiti da se ne rešava i ne dešava ništa, da se samo sve dodatno komplikuje i koči a da je dogovoriti se sa nekim osobama maltene nemoguća misija. Tek na samom kraju sedmice videćete svetlost na kraju tunela.

Zdravlje

Virusne infekcije, povrede, potrebno je više opreza u saobraćaju.

 

LAV

Hrana

Neka vaši obroci budu lagani, ali redovni – ne opterećujte varenje teškom hranom. Uzimajte više tečnosti i više povrća – najpre brokolija, karfiola, boranije, kelerabe, celera.

Ljubav

Kontakti sa prošlošću – kroz razmišljanja, konkretne akcije, teme, pitanja, pa čak i „slučajne“ susrete – postaće deo vaše svakodnevice. I nebitno je da li ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka – kao da je potrebno da se u ovom periodu suočite sa nečim što je bilo i što je ostalo iza vas a što istinski niste zaključili i rešili. Za neke od vas će to biti susret sa osobom, za druge sa situacijom, za treće sa temom vezanom za partnerski odnos ili životnim pitanjem…i tako dalje i tako dalje. Ne bežite od suočavanja i pogleda unutar sebe. To vam je potrebno da biste se oslobodili tereta prošlosti koji vas koči.

Posao

Kao što je u emotivnom segmentu potrebno rešavati zaostatke, ista je situacija i u finansijskom i poslovnom. Doduše, kada su finansije u pitanju tu još uvek nećete moći da „izađete na zelenu granu“, ali makar nemojte sebe dodatno zaduživati i tovariti nepotrebnim troškovima. Kada pričamo o poslu – vaša aktivnost i ažurnost je sada neophodna, jer sem onog što se mora dovršiti, postoje i nove stavke na koje morate obratiti pažnju – a to su dogovori, poslovna putovanja i poboljšanje komunikacije sa saradnicima

Zdravlje

Respiratorni sistem je osetljiv, moguće su prehlade.

 

DEVICA

Hrana

Mentalni i fizički napori u ovom periodu zahtevaju da pripremite organizam zdravom i raznovrsnom ishranom. Jedite jabuke, pomorandže, mandarine, limun. Od povrća će vam prijati kelj, karfiol, tikvice.

Ljubav

„Magla svuda, magla oko nas….“ – rečenica koja tako lepo opisuje trenutno stanje u devičanskim emotivnim relacijama. Ko tu kome zamagljuje oči, kakve se to teme prećutkuju i zaobilaze, o kakvim se stvarima ne priča i zašto toliko sumnje između vas dvoje – e, to već znate samo vi. Rešenje nije zatvarati oči i praviti se da problem ne postoji ili da će čudesno sam od sebe nestati, rešenje nije tražiti odgovore tamo gde ih nema – rešenje je suočiti se sa bolnim ili napetim temama i progovoriti o njima. Ne bežite, možete vi mnogo bolje od toga. Slobodni – postoje bolji trenuci za ljubavi. Ovaj to definitivno nije.

Posao

Jednim delom ovu „maglu“ koja se trenutno vije oko vas vi, kao čarobnjak reči, misli i analize – možete usmeriti u kreativnost, možete osvetliti kroz intuiciju koja će vam pomoći u nemirnim poslovnim vodama i ukazati vam na pravi put. Drugim delom – u kontaktima sa onima sa kojima sarađujete ne dozvolite da vam pričaju prazne priče, daju obećanja bez osnova i zamazuju vam oči. Suviše ste sposobni da dozvolite da tako nešto prođe. Fokusirajte se na obaveze, posvetite se njima. Možete solidno zaraditi.

Zdravlje

Slabiji imunitet, neadekvatna ishrana.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>