Region

Svet

Pomen Tomi Zdravkoviću: Goca grli spomenik sa suzama u očima!

Danas je na Centralnom groblju u Beogradu održan pomen Tomi Zdravkoviću! Njegova supruga Goca grli spomenik sa suzama u očima!

Pomen Tomi Zdravkoviću: Goca grli spomenik sa suzama u očima! Screenshoot/Instagram




Tomini najbliži okupili su se na groblju kako bi mu odali počast, a njegova supruga pre nekoliko dana stigla je iz Amerike kako bi na ovaj dan mogla da ode na grob kao i svake godine.

- Kad se probudim 30. septembra prvo što mi padne na pamet je to da je moj Toma umro. To je ono najbolnije. Čula sam se sa Draganom Bjelogrlićem on ima koronu i neće doći. Takođe moj sin neće moći da dođe na očev pomen jer nije vakcinisan, nije mogao da izađe iz zemlje - rekla je Goca.

Osim nje, stigao je i Miša Mijatović, zatim, Zoran Dapić iz "Legendi", pevač Aco Pejović, jedan od naših najpoznatijih estradnih menadžera Bane Obradović...






Toma je sebe ostavio hitove bez kojih ni dan danas ne može da se zamisli noć u kafani, a nedavno je premijerno prikazan i dokumentarni film o njegovom životu.

Pesme poput "Danka", "Kiša je padala", "Da l' je moguće", "Svirajte noćas samo za nju" samo su neke u kojima je iskazao svoju emociju i tugu.



Podsetimo, Toma Zdravković rođen je 20. novembra 1938. godine u Pečenjevcima, kraj Leskovca gde je kao mladić i započeo muzičku karijeru. Zdravković je preminuo 30. septembra 1991. godine u Beogradu posle 18 godina borbe sa kancerom prostate.





Fotografiju možete pogledati OVDE.

 

Vera Matović otkrila je nepoznate detalje o legendarnom pevaču! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>