Zadruga

Parovi

Uroš Ćertić više nije u rijalitiju Zadruga 6! Evo šta se dešava sa njim!

Uroš Ćertić više nije u rijalitiju "Zadruga 6", a evo šta se dešava sa njim! Mnogi su pomislili da je izbačen...

Uroš Ćertić više nije u rijalitiju Zadruga 6! Evo šta se dešava sa njim! Screenshoot/Instagram
Ćertić se trenutno nalazi u izolaciji, ima temperaturu i ne oseća se dobro.


Kako se Uroš Ćertić nije pojavljivao u emisijama, mnogi su pomislili da je napustio rijaliti, a kako će se dalje stvari odvijati ostaje nam da saznamo, prenosi "Kurir".

Inače, tokom emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju zabeležena jedna neoubičajna scena.


Jelena Golubović je tokom svog izlaganja pomenula da je "jedan agresivac među njima" a onda je usledila upadica voditelja Milana koja je sve šokirala.


- Imam disbalans, bila sam bolesna, spavala sam ispod klime, mi ovde imamo stvarno jednog agresivca - rekla je Jelena misleći na Uroša Ćertića.

- Nemate više - dobacio je Milan, a Golubovićeva nastavila:


- Kako nemamo?

- Pa, gde je on, ja ne znam ništa? - bio je misteriozan Milošević, a ostali zadrugari su zaključiči da je Uroš Ćertić, jedan od najzapaženijih učesnika ove sezone, izbačen.


- E, pa dobro, ne mogu da sakrijem da sam srećna - rekla je Jelena Golubović.Podsetimo, nevenčana supruga je Uroša prijavila za nasilje, ali je on nastavio po starom i nakon reakcije policije.

Nekadašnja manekenka prijavila je kaskadera u martu prošle godine, kada je stavila tačku na njihov odnos.


Ona je navela da ju je uz pretnje čupao i davio.

- Bivša partnerka Uroša Ćertića, s kojom ima i dete, prijavila je policiji da je kaskader nasrnuo na nju, čupao je, vukao, davio i hvatao rukama za lice. Dostavila je čak i video-zapis sa sigurnosnih kamera iz stana, na kom se, navodno, vidi kako Ćertić nasrće na nju i fizički je maltretira - otkriva izvor za "Kurir".

Prema njegovim rečima, patrola je po prijavi brzo stigla na mesto incidenta i uzela izjavu od Ivane P.


- U stanici policije je saslušan i kaskader i tada mu je, s obzirom na to da nisu živeli zajedno, izrečena mera zabrane prilaska i komunikacije s bivšom partnerkom. Međutim, on to nije ispoštovao, već je slao mejlove, zbog čega je nekoliko dana kasnije i priveden. Platio je novčanu kaznu sudiji za prekršaje i pušten je, ali je protiv njega podneta i krivična prijava za nasilje u porodici - otkriva isti sagovornik.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic/kurir

Povezane vesti:


>