Ljubav

Style

Veliki ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Škorpija!

Veliki ljubavni horoskop do kraja 2022. godine za znak Škorpija! Savet za Škorpije je da po svaku cenu izbegnu osvetu, zlo i sklonost nametanja svoje volje drugima. 

Veliki ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Škorpija! Svet Plus





Škorpija je znak krajnosti. Sposoban je da se intenzivno poveže sa svojim partnerima i da se odvoji što je brže moguće, te da može uspostaviti stabilnu i zdravu vezu u bilo kojoj dobi života. Istovremeno, moguće je i venčanje, razvod i ponovni brak. Sve je tu nepredvidljivo.


Prvi i poslednji meseci u godini, biće najdinamičniji tokom cele godine. Škorpije imaju posebne šanse tokom 2022. godine, ali to zavisi od njihove unutrašnje lepote, radosti ljubavi i hrabrosti da se sa entuzijazmom, mahnitošću, pa čak i smelošću uključe u ljubav.


Savet za Škorpije je da po svaku cenu izbegnu osvetu, zlo i sklonost nametanja svoje volje drugima. Važnije je biti voljen nego naterati nekoga da ga voli na silu. Za drugu polovinu godine predviđa vam se zaista uspešan period. Moguća su nova poznanstva, koja mogu podsećati na osećanja iz prošlosti. U bračnim vezana vladaće harmonija i međusobno razumevanje. Krajem novembra možda ćete da planirate svadbene proslave ili druge važne događaje za vas. Za ovaj period se može planirati i oslobađanje od nekih starih zasićenih veza, jer će u tom periodu razdvajanje biti manje bolno i dramatično.


 

Veliki ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Vaga!







Pošto su moguća određena finansijska ograničenja, koja će od Škorpija tražiti traženje novih sredstava u inostranstvu ili na nekoj lokaciji daleko od kuće, moguće je razdvajanje od partnera, ali odnos i veza između vas dvoje mogu ostati jednaki. Savetuje vam se da živite oprezno, da biste mogli da živite daleko od glavobolja.

Romantične veze imaju šanse da dožive ispunjenje u ovoj godini, gde vam rođaci mogu dati veliku podršku. Vi i vaš partner ćete imati jasnu viziju u kom pravcu veza treba da ide, a naklonost među vama bi mogla sve više rasti.


Nesrećni brakovi mogli bi se ponovo pretvoriti u čvrste veze, a ljubav i naklonost bi mogli procvetati bliže kraju godine. Srećni trenuci poput rođenja deteta ili kraj školovanja, koji su verovatni na kraju godine, mogli bi da ulepšaju ljubav i naklonost bračnih parova.





Žena Škorpija važi za najse*si i najmisteriozniju ženu od svih dvanaest znakova horoskopa. Ona je egzotična, magnetična i duboka, i u zavisnosti od raspoloženja, može biti mirna kao jezerska voda ili uznemirena kao jaka oluja. U 2022. godini dama Škorpija će tražiti partnera koji zna da pravi kompromise, koji je dovoljno hrabar da joj se čvrsto suprotstavi u svađi, ali istovremeno, dovoljno razuman pa joj dopusti da s vremena na vreme bude vodeća u vezi. U vezi, žena Škorpija želi da svom partneru učini život što lakšim, brižna je i predana sve dok je partner ne uznemiri. Slabo ih zanimaju površne veze i traže dubinu i strast u svojim odnosima.


Muškarac Škorpija nije zadovoljan ničim osim savršenstvom, najboljim vinom, najboljim restoranom, najboljim filmom, najdivnijom ženom. Niko ne može poreći da je jednom zaljubljen muškarac Škorpion odan grešci. Iako je poznat po svojoj senzualnosti i e*oti*nosti, nikada vas neće prevariti ako vas voli i dobije sve što želi od života i veze. Što se tiče ljubomore, Škorpija je poput Bika i ne podnosi sumnje. Ako ga vidite odjednom besnog, nemojte se iznenaditi jer je jak i ne voli da ga gurnu u ugao ili niste sigurni u svoja osećanja.

One Škorpije koje su same imaju tendenciju da ostanu same, dok oni koji su u braku imaju tendenciju da ostanu u braku. 





Ako ste u braku, činite sve što je u vašoj moći da u svoj brak unesete još više ljubavi. Oni koji su sami bi trebali tražiti ozbiljne veze i poboljšati svoje društvene veštine. Samo tamo gde postoje prava ljubav i zajednička svrha, brak će opstati.

Oni koji žele da se venčaju po drugi put moraće da budu strpljivi 2022. godine. Čini se da aspekti u tom pogledu nisu povoljni.


Škorpija će se odlično slagati sa osobama iz znaka Raka. Budući da su dva vodena znaka, i Škorpija i Rak su emocionalno dobro definisani. Zbog toga ova kombinacija može biti posebno strastvena sa velikim šansama za uspeh. Tu je i drugi vodeni znak, Ribe, koje su romantične i nežne, sklone popuštanju i prepuštanju i kao takve stvorene za posesivnog Škorpiona. Ribe su tajanstvene, a Škorpije vole misteriju i privlači ga sve zagonetno i neistraženo, tako da će Ribe za Škorpiona biti veoma inspirativne.


Ove godine veza između Škorpiona i Lava ima dovoljno šansi da bude trajna, ali najčešće bi njihov susret mogao izazvati varnice. Iako mnogi veruju da su Škorpija i Lav osuđeni na neuspeh, postoje načini da ova dva znaka idu zajedno ka zajedničkom idealu. Počinjanje iznova je nešto u čemu se ističete, ali niste takvi da sledite jedno drugo.


Ako imate volju da ostvarite svoje želje u ljubavi, onda istražite nove horizonte sa svojim partnerom ili ako ste slobodni, istražujte dok ne budete zadovoljni. Do Valentinova ste spremni da pustite da se prašina slegne. Obezbedite svoj put u njihovo srce svojom sposobnošću da se osećaju potpuno jedinstveno. Ako ste započeli novu vezu, odložite predanost do marta, kada vam ravnoteža idealizma i pragmatizma omogućava da sagledate situaciju u kristalno jasnom svetlu. Još uvek imate težnju ka samousavršavanju dok proleće stiže, ali ako vaš partner nije sklon tome, nemojte forsirati i izazivati problem.





Sredinom septembra oni koji su u vezi ozbiljno će nameravati da se skrase, sve će raditi zajedno i biti velikodušni u kompromisima.

Škorpije koje nisu u vezi, mogu biti zaokupljene svojom karijerom i pronaći ljubav koja se krije možda baš na radnom mestu. Uživaćete u tajnovitosti koliko i u ljubavi. Provedite godinu okruženi svim svojim najmilijima, a ne samo da se provodite u paru. Obezbedite sebi što više veselja sve do kraja godine.
 

Veliki ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Lav!

Ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cici Mici

Povezane vesti:


>