Parovi

Farma

Produkcija Parova iznenadila: Misteriozni takmičar će raskrinkati sve!

U rijalitiju Parovi nalazi se misteriozni takmičar, kog je produkcija uvela, a niko ne zna ni ko je on ni gde se nalazi!

Produkcija Parova iznenadila: Misteriozni takmičar će raskrinkati sve! Foto: PromoVoditeljka Parova, Bojana Ristivojević najavila je da će učesnici dobiti veliko iznenađenje, ali niko nije znao o čemu se radi. U Jutarnjem programu u vili, iznenada se uključio neko ko je govorio mutiranim glasom i otkrio da se i on bori za 100 hiljada evra:"Ovo je samo proba – rekao je skriveni takmičar, najavljujući haos. –Ja vidim svaki deo vile i čujem sve što govorite. Od večeras ćete videti šta znači borba za ogroman novac. Sve ću vas raksrinkati!"

Voditeljka ga je upitala kako misli to da radi kada nije u u vili:"Imam specijalan ugovor sa produkcijom. Dobar sam pregovarač i koristim sva prava za koja sam se izborio! Ne možete mi ništa! A ja vama mogi sve! Mogu da nominujem!" rekao je on na šta su se Slađana Petrušić, Miki Mećava i Zoran Manijak nasmejali i poručili mu da će nestati iz vile za tri dana, na isti način na koji je došao. 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari