Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Avantura za jednu noć - da ili ne?

Da biste bez griže savesti uživali u neobaveznom seksu i avanturi za jednu noć, važno je kako se od početka postavite prema tome.

Avantura za jednu noć - da ili ne?Avantura za jednu noć dobra je prilika da isprobate ono što nikada niste, a uvek ste želeli. Ako dobro poznajete svoje telo i potrebe, nemojte se ustručavati da ih i ostvarite. Eksperimentisanje je i te kako poželjno, kao i novi seksualni trikovi i položaji. Jedinstveno iskustvo poboljšaće i činjenica da se u potpunosti prepustite i jednostavno uživate.

Ako ste se odlučili za odnos koji se temelji samo na seksu s određenom osobom, nemojte forsirati prijateljstvo, pozive, poruke i slično. Retki su slučajevi kada se iz avanture razvila prava veza (mada ništa nije nemoguće), ali sve to uzmite s dozom rezerve i ne nadajte se previše.

Ono na što biste morali da obratite pažnju jesu posledice. Imajte na umu stvari kao što su kontracepcija i zaštita, jer u ovakvim situacijama postoji veliki rizik od zaraze polno prenosivim bolestima. Takođe, pripazite da vam te avanture ne prerastu u naviku jer tako biste mogli da propustite neke stvari, kao što je upoznavanje osobe koja bi mogla biti vaša prava ljubav i neko s kim ćete započeti ozbiljnu vezu.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari