Zadruga

Parovi

Jovana Korbar napustila rijaliti Zadruga 6! (VIDEO)

Jovana Korbar napustila rijaliti "Zadruga 6", a pored nje je bio nominovan i Marko Marković. Jovanu je u studiju sačekao suprug Denis.

Jovana Korbar napustila rijaliti Zadruga 6! (VIDEO) Screenshoot/youtube
Nominovani su bili Marko Marković i Jovana Korbar, a Marko je pobedio u igrici i nakon dupliranja glasova imao je 99 odsto glasova.


- Rekao sam joj da me voli, da ću da je čeka i da se bori. Mogla je da pokaže mnogo više, ali dobro - rekao je Jovanin muž Denis.


- Kako si? - pitala je voditeljka.

- Uzbuđeno. Sa Markom ne mogu da se takmičim, tek će se dešavati zapleti oko njega - govorila je ona.

- Kako je tebi bilo unutra? - dodala je voditeljka.


- Nisam se snašla. Nije da nisam bila ja, ali nisam se osećala lepo da komentarišem druge. Ne želim da blamiram sebe i svoje roditelje. Ovo gleda moj muž i roditelji i vidim da se pravi problemi bez problema. Mene ne može da uvredi reč, ljude ne poznajem, nisu mi bliski. Ne bi mogle da me povrede reči, ali znam da bi povredilo mog supruga da mene neko omalovažava. Suzdržavala sam se jer sam videla da ne prihvataju kritike - pričala je Jovana Korbar.

- Hoće li se Marko odlučiti za neku od devojka? - upitala je voditeljka.

- Nismo imali tokom boravka vreme da komuniciramo, a ova dva dana... pa mislim da se neće odlučiti. Vrlo je moguće da voli još bivšu - poručila je Jovana.

Jovana Korbar je iz Beograda i podsetimo glumica je iz popularnog domaćeg filma "Nečista krv". 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>