Region

Svet

Tihomir Arsić: Zbog Lečića smo još uvek podstanari

Glumac i učesnik rijalitija "Parovi" Tihomir Arsić otkrio je svojim cimerima da su  on i supruga Jelena još uvek podstanari jer im je tadašnji ministar kulture Branislav Lečić pocepao rešenje.

Tihomir Arsić: Zbog Lečića smo još uvek podstanari



"I dalje smo podstanari. Idemo od stana do stana, od gazde do gazde. Užasno je teško kad nemaš svoj krov nad glavom, nego se potucaš po tuđim sobama i stanovima. Ako bismo osvojili glavnu nagradu, svakako bismo od tih para kupili deci stan. Da rešimo taj problem. Branislav Lečić, naš kolega, dok je bio ministar pocepao nam je dva rešenja za stan. Zbog njega smo još podstanari. Imao je neko obrazloženje da su rešenje potpisali socijalisti i svašta nešto. Ali, da ne uvlačimo politiku u našu priču. Nadam se da ćemo nešto da učinimo za našu decu" - izjavio je Tika.

Inače glumac često ume da bude tužan, pa se krije po vili kako ga ostali učesnici ne bi videli da plače.

"Nekad mi je ovde kao na odmoru, a nekad mi je teško i poželim da odem kući" - požalio se Tika Džimiju Barki, sa kojim se najviše druži.

"Sa Jelenom sam prošao sve faze, i ljubav i mržnju. Sve smo podelili u životu. Ona je nešto što čovek može samo da poželi. I kad se posvađamo, uvek je to nešto konstruktivno jer posle svađe rešimo neke naše problem" - bio je iskren Arsić.


Sa druge strane naš proslavljeni glumac i bivši ministar kulture u Vladi Srbije, Branislav Lečić, demantovao je Tikinu izjavu da im je on pocepao rešenje i naglasio da svom kolegi nikada to ne bio mogao da uradi.

"Nikada ne bih tako nešto uradio, da nekome pocepam rešenje, pogotovo ne kolegi. To nije tačno, ne znam šta mu je bilo da to kaže. Ja nisam ni bio zadužen za tu oblast" - izjavio je Leka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>