Ljubav

Style

Ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Devica!

Evo šta donosi ljubavni horoskop za znak Devica, do kraja ove godine! Zimi će vaš porodični život biti miran i ujednačen. Voljeni od vas neće tražiti neku preteranu pažnju. 

Ljubavni horoskop do kraja godine! Znak Devica! Svet Plus






Pre donošenja bilo kakvih odluka, važno je da se pitate i za mišljenje partnera. Tako ćete da izbegnete ozbiljne nesuglasice. Krajem leta konačno ćete biti u mogućnosti da se opustiti sa svojom porodicom na nekoj toploj obali. Moći ćete da se dobro zabavite i steknete pozitivne emocije.

Usamljeni predstavnici znaka imaju sve šanse da upoznaju svoju srodnu dušu ove godine. Emocionalni napredak u ključnim vezama biće stabilan i nesmetan sve do približno sredine aprila. Očekujte da vas vaš partner obaspe ljubaznim rečima, obećanjima i predlozima, ali neće biti one prave akcije. Međutim, ne brinite, planetarna kretanja snažno ukazuju na to da će dramatičan i brz napredak stići ubrzo.

Romantične strasti i zajedničke namere postaće očigledne. Iskoristite ovo vreme da voljene upoznate sa svojim unutrašnjim mislima i dugoročnim snovima. Pozitivna komunikacija, detaljni razgovori i neki novi nivoi intimnosti sada će pomeriti ključne odnose napred.





 Vi i vaš partner ćete biti veoma motivisani da ove godine napravite dalekosežna poboljšanja u svom životu, kao i značajan napredak tokom jeseni i zime.

Uslovi u vašem ljubavnom životu ostaće normalni u ovoj godini, ali za to vreme ćete morati sa vašim partnerom proći kroz brojne uspone i padove. Ova kolebanja će vam smetati samo sredinom godine i decembra. Između toga, situacije će biti normalne. Uprkos mogućim nesuglasicama, do kraja godine biće moguće postići harmoniju i međusobno razumevanje u vezi.


Savetuje vam se da vašem partneru ponudite više prostora, da ga ne ograničavate u stvarima koje voli da radi, jednostavno da može da diše, da bi vaša druženja mogla da napreduju što više. Trebalo bi da razvijate međusobno usklađivanje mišljenja, ali u vašem tempu, koje vama odgovara, bez ikakvog forsiranja na silu. Neka impulsivna delovanja u ljubavnim vezama mogu se pokazati potpuno pogrešnim i mogu doneti neželjene efekte.





Savet za sve zaljubljene je da se drže podalje od svake vrste rasprave sa voljenom osobom, u suprotnom, to se može pokazati uzrokom neželjenih situacija u vašoj vezi. Takođe, što češće pokazujte nežnost prema voljenoj osobi. Važno je na vreme pokazati sopstvenu inicijativu, pokazati simpatiju, ne izbegavati da priznate ljubav prema nekome i ne plašiti se promena. Gledajte da vas vaš posao kao i svakodnevni problemi ne odvrate od vaših dužnosti prama partneru.



Evo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine.

Vi i Devica ste sličnog mentaliteta, volite sigurnost i ne zalećete se kada su bitne stvari u životu u pitanju. Bikova se*sipilnost i e*oti*nost mogu da opuste uzdržanu Devicu, a vi Biku dajete potrebnu pažnju. Ova veza može dugo potrajati.

Rak je veoma emotivan i osetljiv, voli kuću i porodicu i kao takav biće dobar partner Devici. Zajedno ćete raditi na obezbeđivanju lepe budućnosti, cenite tradicionalne vrednosti i obezbedićete dobar život sa toplom porodičnom atmosferom.

Sa Jarcem će se Devica prilično dobro slagati, usaglašavajući svoje potrebe i želje. Vaša veza biće izgrađena na sigurnim temeljima, tako da ni eventualni mali potresi ne mogu da sruše vašu sigurnu građevinu.
 

Magičan mlad Mesec u znaku Vage koji počinje 25. septembra!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Cici Mici

Povezane vesti:


>