Zadruga

Parovi

Sandra Bakša morala sve da prizna! Višić se izvinio njenoj porodici! (VIDEO)

Sandra Bakša morala sve da prizna nakon saznanja da su prepiske izašle u javnost! Danijel Višić se izvinio njenoj porodici i rekao da se kaje.

Sandra Bakša morala sve da prizna! Višić se izvinio njenoj porodici! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Predstavnica sedme sile, prozvala je Sandru Bakšu, a potom je reč dobio i Danijel Višić.

Da li si se napokon sama sa sobom dogoovrila da li si, koliko bila u vezi sa Danijelom i šta ste radili? - pitala je novinarka.

Videli smo s emožda pet puta, dva puta sami, ostalo u društvu. Ništa nismo radili. Prvi put smo bili sa Draganom Spasojević kod Kristijana da ručamo, drugi put kod mene u stanu na dva sata, treći put se ne sećam, treću put na Pinku i peti put pred ulazak u karantin - rekla je Bakša.

Čudno je da niste za pet puta niste imali odnose, vi ste mladi - rekla je novinarka.

Rekla sam da smo se dva puta videli sami, u stanu i pred karantin. Se*s nismo imali, kao što sam i rekla - rekla je Sandra Bakša.


U prepiskama s ejasno vidi da komentarišete vaš odnos i d aon hvali tvoje umeće, i da si ti vrlo ponosna. U prepiskama si ga molil ada prespava kod tebe, on je hvalio tvoje se*sualno umeće i ti si bila zadovoljna kako je on to opisivao- rekla je novinarka.

Nešto drugo smo imali, ali se*s ne. Ostajem pri svome, se*s imali nismo - tvrdila je Sandra.

Dokle je išlo vaše maženje? - pitala je novinarka.

I da smo imali i da nismo, to je naše intimno. Neću da prepričavam kako smo se mazili i ljubili - rekla je Bakša.

Ti si pristala da budeš javno sa biseksualcem, pošto si ga optužila da je gej - rekla je novinarka.


Moja greška, da. Kad sam bila sa gej dečkom, i taj neko koga neću da spominjem, je rekao da jeste to i da postoje gej prepiske između Danijela i tog dečka - rekla je Sandra.

Možda ste vi imali oralni se*s, pa ti ne računaš da ste imali se*s - rekla je novinarka.

To ne računam kao se*s. Priznajem da smo imali oralni se*s - rekla je Bakša.





Imaju prepiske gde me je molila da ostanem, ona opet negira, pa sad kao priča da jeste. Sad je bio samo oralni, sutra će biti i se*s. Mene je sramota da stojim pored nje. Došla je danas u krevet pored mene na 20cm, i ja je pitao šta to radiš Sandra. Imali smo se*s kao se*s, neću opisivati kako i u kojim pozama - rekao je Danijel Višić.

Opisivao si ti dosta toga i tu, pa te pitam i sad da opišeš - rekla je novinarka.

U prepiskama se vidi šta sam je pitao i šta je odgovorila. Bio je kokmpletn se*s i stojim iza toga, a ne znam kako je moguće ako je rekla da sam impotentan. Ovim putem se izvinjavam njenoj porodici i jako se kajem, izvinjavam se i njoj. Ona je verovatno negirala zbog Bilala, da mu se opravda. Ja bih voleo da ona pošalje prepiske gde se ja dopisujem sa gejem, nemam takvo društvo, nemam ništa protiv gej populacije, ali se ne družim - rekao je Višić.

Ja nam o kom momku se radi, ali igrom sličaja radi na splavu. Ja za te prepiske stvarno ne znam, znam da taj momak mnogima piše, e sad da li je on sa njim pisao ne znam. mogu da potvrdim da imamo dosta zajedničkih drugarica koje ozbiljno izgledaju - rekao je Ša.



 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>