Zadruga

Parovi

Kristina Spalević nakon izjave Golubovića iznela svoje mišljenje!

Kristina Spalević, nakon izjave Kristijana Golubovića o Maji i Snežani, iznela svoje mišljenje! Očigledno se kasno seti da može da povredi i sebe i mene tim izjavama...

Kristina Spalević nakon izjave Golubovića iznela svoje mišljenje! Screenshoot/Instagram

Verenica Kristijana Golubovića, bivša zadrugarka Kristina Spalević oglasila se za Pink povodom njegovog odnosa sa Majom Marinković u Beloj kući, kao i njegove poslednje izjave da bi Maja bila s njim da nije Takijeva ćerka, budući da je on njen tip muškarca.


Golubović je protekle noći izneo i da je Snežana Bogdanović odlepila za njim. Njihov odnos se danonoćno komentariše, budući da se Bogdanovićeva "zalepila" za Golubovića, pa je stalno možemo videti kod njega u pabu.


Kristina Spalević ne krije da je Kristijan povređuje pojedinim svojim postupcima u rijalitiju, kao i da preteruje u svojoj igri i izjavama.


- Njegovo ponašanje niti podržavam, niti osuđujem. Mislim da je on tokom ''Igre istine'' nakon pitanja za Snežanu izneo i svoj i moj stav, moj je definitivno takav, a za njegov pratite. U njegovom maniru, preteruje u igri i izjavama i očigledno se kasno seti da može da povredi i sebe i mene tim izjavama. 

Međutim, što se Maje tiče, nisam primetila njegovu naklonost prema njoj, smatram da bi 100 puta do sada napravio neki korak da je tako - poručila je Kristina.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs


>