Zadruga

Parovi

Kristina Spalević za dlaku izbegla smrt!

Kristina Spalević, bivša zadrugarka i izabranica Kristijana Golubovića, u šestom je mesecu trudnoće, a uskoro će postati majka dečaka. Kako kaže, za dlaku je izbegla smrt u predhodnoj trudnoći.

Kristina Spalević za dlaku izbegla smrt! Screenshoot/Instagram






Trudnoću odlično podnosi, međutim prošla trudnoća joj se, nažalost, završila pobačajem. Tada je, kako kaže, za dlaku izbegla smrt. Kristina je otkrila da je dugo krvarila, ali da lekari nisu uočili unutrašnje krvarenje, koje je dovelo do gangrene i hitne operacije:

Krenula sam tada na preglede skoro svaki dan, nisu videli tu, tamo, a Beta raste, pa onda je bilo priče kako lažem, kako nisam trudna, morbidno. Onda smo otišli u neku emisiju, bilo mi je stalo krvarenje, tad me je baš zaboleo stomak i prokrvarim i odemo odnah u "Dragiša Mišović", otišli na pregled, tu su videli da je Beta počela da pada. Ja tad baš baš krvarim i rekli su mi da se ujutru javim hitno, možda je vanmaterična, možda će trebati operacija - rekla je Kristina, pa nastavila:





U međuvremenu, ja vidim da krvarim tri nedelje, ili četiri, što je nenormalno dugo, mene samo jedan dan preseče skroz i odemo u Urgentni centar, tamo kad su videli, hitna operacija, slepo crevo. Međutim, kad su oni mene otvorili, to je bilo, ma četiri sata su me operisali, ja sam zapravo imala unutrašnje krvarenje, spoljašnje i unutrašnje, koje niko od ginekologa nije video. Ja sam bila na ivici. Gangrena slepog creva, skroz se zavukla iza bubrega, tri sata mi je čistio tu krv, slepo crevo je bilo pred pucanjem - rekla je Kristina Spalević za Srbiju Danas.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/srbijadanas

Povezane vesti:


>