Region

Svet

Region

Bilo jednom u Srbiji epizoda 8: Cone hoće da napusti Leskovac! (VIDEO)

Serija "Bilo jednom u Srbiji" epizoda 8. je ujedno i poslednja epizoda, a biće emitovana u nedelju 25. septembra u 20 časova na RTS-u. Cone hoće da napusti Leskovac!

Bilo jednom u Srbiji epizoda 8: Cone hoće da napusti Leskovac! (VIDEO) Foto: Promo





Serija "Bilo jednom u Srbiji" epizoda 8:

Cone se pakuje. Napustiće Leskovac i nikada više neće da se vrati.

Dine izbacuje iz kofera stvari koje Cone stavlja i kaže mu da će biti najveća kukavica ako sada izda Zorku, njega, a najviše Leskovac. Utom dolazi Dada, Zorkina služavka, i saopštava da je Zorka trudna.



Kad je čuo Prokić je sve slomio po kući, što znači da je neko drugi otac i zagleda se značajno u Coneta. "Lele, ja da budem na nekog tatko?", zabezeknut je Cone. Dine mu čestita i kaže mu da sada uradi ono što treba. Cone istrčava i kreće prema Zorki kući. Zorka sa koferom kreće ka železničkoj stanici. Kreće u Beograd.

Sreću se na raskrnici.






"Ne mogu da živim bez tebe, Zoro moja. Udaj se za mene, ako nećeš da ti umrem sada ovde", kaže Cone, kleknuvši pred Zorkom. Trajko, Dinetov otac, potpuno slomljen, spremio je sinu pare za godinu dana u Parizu i kartu u jednom pravcu.


Dine sa suzama prima dar, ali ne kaže Trajku da je odlučio da se ženi sa Ruškom i da ostane u Leskovcu.

Cone i Zorka zajedno pišu pisma leskovačkim gazdama i pozivaju ih na sastanak. Cone im saopštava da ima narudžbinu od austrijskog grofa koja će da pokrene sve u Leskovcu. Gazde se lome, ali na kraju reše da istresu slamarice i stanu uz Coneta.


Nova hajka na vuka kriveljana bila je prilika da Prokić, sakriven u mraku, puca na Coneta. Pogodio ga je u nogu, pre nego što je vuk skočio na njega. Cone ubija kriveljana, okreće leđa Prokiću i odlazi ne želeći da se sveti.




Jednog dana, gazda Mita okupi sve gazde. Podiže čašicu sa rakijom trivunkom i svečano objavi da je sanjao da Leskovac jednog dana bude ovo što sada postaje.

Vreme je da se odmori. Pozdravi ih sve, okrenu se i polako ode niz ulicu.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>