Region

Svet

Region

Bilo jednom u Srbiji epizoda 7: Neoprostiva greška!

Serija "Bilo jednom u Srbiji" epizoda 7. biće emitovana u subotu 24. septembra u promenjenom terminu, odnosno u 22 i 45 h. Zorka je, iz Conetovih pisama, shvatila da bi udaja za Prokića bila neoprostiva greška. 

Bilo jednom u Srbiji epizoda 7: Neoprostiva greška! Screenshoot/Instagram


Serija "Bilo jednom u Srbiji" epizoda 7:Zorka je, iz Conetovih pisama, shvatila da bi udaja za Prokića bila neoprostiva greška. Odlazi kod Coneta. Sva suzbijana strast ispliva na površinu. Oboje razmišljaju da nije kasno stigao taj izliv ljubavi?

Dinetu stiže pismo iz Pariza gde ga obevaštavaju da je primljen u školu za reditelje i snimatelje. To je sve o čemu je sanjao, ali sada prvi put u životu ima sadržaje koji mu čine život ispunjenim. “Šta da radim?”, pita pobratima Coneta. “Slušaj si srce.”, odgovara mu Cone. Dine prećuti da je baš Cone slušao pare, a ne srce.

Posao u Conetovoj fabrici cveta. Ne može da se odgovori na sve porudžbine. Prokić i Zorka biraju porcelan za kuhinju u novoj kući. Zorka se ne oseća dobro. U jednom trenutku pada u nesvest. Prevoze je kući i doktor Žaki oduševljeno saopštava Prokiću da će postati roditelj.


Svi su presrećni, a Prokić ih zamoli da ih malo ostave same. Zaključava vrata, kreće prema uplakanoj Zorki. Da ne bi iskalio bes na njoj, polomi sav nameštaj u sobi i ode iz kuće. Odlazi sa kanisterima benzina u Conetovu fabriku.

Ogroman požar uništi sve mašine i zalihe štofova...

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>