Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 19. septembra do 25. septembra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:OVAN

Hrana

Manjak vremena ili volje za neko normalno funkcionisanje po pitanju ishrane. Uglavnom ćete jesti brzinski ili nekvalitetnu hranu, što može opteretiti stomačni deo i doneti vam tegobe.

Ljubav

Oni sa kojima ste bili a sada niste, priče koje su ostale nedorečene i nezaključene, čak i oni sa kojima vas je život u nekom trenutku na kratko spojio i brzinski razdvojio – počeće da niču kao pečurke posle kiše. Bilo da ste solo ili u paru, malo povratka unazad vam ne gine. Šta ćete uraditi sa tom osobom ili sa porukom, pozivom – e to već zavisi od vas. Samo jednog budite svesni – šta god da se ovih dana započne, biće ludo i brzo….i zakomplikovaće vam život za sve pare. Od noviteta, slobodnima poslovni segment, okolina i društvene mreže nude šareniš opcija. Zauzeti – ne nervozite se, podržite se.

Posao

Prilivi jedva uspevaju da pokriju troškove. Još ako ste vi impulsivni sa novcem, to je onda dodatni problem. U kolegijalnom okruženju nastavlja se „poluratno stanje“ koje već neko vreme traje. Verovatno će se ovo i pojačati u danima koji su pred nama, jer će početi da se pojavljuju greške koje ste vaše kolege i vi napravili u prethodnom periodu. Pokušajte da to sagledate na drugačiji način – dolaze prilike da ISPRAVITE sve ono što je ostalo zabrljano i nerešeno. Natezanje sa institucijama oko papiroloških pitanja.

Zdravlje

Vodite računa da se u brzini ne povredite. Nešto više pažnje u saobraćaju.

 

BIK

Hrana

Često će vam u ovoj sedmici zalogaji zastajati u grlu, neće vam biti do jela pa čak ni do omiljenih namirnica. Ovo je u redu samo ukoliko ste krenuli sa dijetom ili novim režimom ishrane.

Ljubav

Partner trenutno deluje preokupirano poslovnom i porodičnom problematikom i ili nema dovoljno vremena za vas….ili pak nema dovoljno sluha za vaše potrebe i želje. Nešto više angažovanja i pokušaja sa njegove strane da vas dvoje funkcionišete skladnije i mirnije ide od drugog dela ove sedmice. Odnos će vam biti sa oscilacijama, ali vi ćete uglavnom uspevati da „vadite fleke“ i održavate kakvu takvu stabilnost i mir. Slobodni Bikovi – ni vi nećete biti imuni na „povratnike“. Za sada će sve ostati samo na priči, a na dalje – videćemo. Nove šanse postoje, ali ne treba žuriti sa konkretizacijom dešavanja.

Posao

Sve što se eventualno pogrešilo, zabrljalo, propustilo, zablokiralo – moći će u drugom delu nedelje da se reguliše i sredi, bilo da su u pitanju odnosi sa kolegama, papirološka pitanja, obaveze, dogovori. Takođe, ukoliko je promet u vašoj firmi ili priliv novčanih sredstava bio usporen – sada postoji šansa da se stvari pokrenu na bolje. Iako će oko vas uglavnom biti dosta užurbanosti i nervoze, vi ćete uspevati da na jedan realan i praktičan način izlazite na kraj sa svime. I dalje postoji zabrinutost oko stanja finansija.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije disajnih puteva.

 

BLIZANCI

Hrana

Biće vam potrebno više energije u ovom periodu. Mesni obroci vam brzo mogu vratiti snagu, ali ne smete svoju ishranu zasnivati samo na njima. Ubacite i više povrća, žitarica, jaja.

Ljubav

Blago poboljšanje i rasterećenje u emotivnim relacijama, ali opet – daleko je to od dobrog, od mira i stabilnosti. Vi ćete biti skloni da nervozu zbog drugih, zbog posla, zbog obaveza – prenosite u odnos sa voljenom osobom, a ona će se pak suviše ležerno ponašati po pitanjima zbog kojih biste vi iz kože iskočili. Tako ćete malo da nervirate jedno drugo, ali uspevaćete da kada se smirite ipak pronađete zajednički jezik. Slobodni Blizanci – prošlost će vas zvati. E sad, neki od vasće gledati da što pre i što dalje zbrišu od nje, ali biće i onih kojima će ovaj „zov“ biti itekako privlačan. Od noviteta – slaba vajda.

Posao

Kad jurite – ne valja, kad usporavate – ne valja. Ovih dana ćete pokušavati da pronađete model ponašanja koji vam pomaže da rešite ono što vam je od važnosti i vrlo je verovatno da ćete par puta uspeti da sapletete sami sebe. Onda ćete shvatiti da koliko god vi bili ubeđeni da je vaš način najbolji – ipak morate da se prilagodite drugima, koliko god oni biti zahtevni, kritični, zakerala, sporovozni itd. Neće vam prijati da radite stvari na tuđ način, ali će on ipak početi da daje rezultate.

Zdravlje

Moguće infekcije disajnih puteva praćene temperaturom. Oprez u saobraćaju.

 

Lolber protiv peruti i svraba glave! Kosa će vam biti glatka i sjajna!RAK

Hrana

Apetit vam može biti slabiji ali gledajte da ne preskačete obroke, pogotovo ne doručak. Pogotovo će početak sedmice doneti velike oscilacije i manjak apetita. Bazirajte ishranu na povrću i žitaricama.

Ljubav

Nešto što vas muči i opterećuje počeće da se raspetljava i rešava u ovim danima. E sad, kod svakog drugačije – ukoliko ste u tajnoj vezi koja je u zastoju – pokrenuće se. Ukoliko vas muči nešto vezano za porodicu ili stambeno pitanje – krenuće da se odmotava. Ukoliko vas opterećuje prošlost (emotivna ili pitanja sa partnerom koja niste uspeli da rešite) – dešavanja slede. I ovo apsolutno važi i za slobodne i za zauzete pripadnike ovog znaka. Dodatno – slobodni se mogu ili kroz komunikaciju ili oči u oči susresti sa bivšim partnerom. A zauzeti će posle dosta nervoze u prethodnom periodu krenuti da se smiruju.

Posao

Kada zakoračite u ovu sedmicu, izgledaće kao da ste samo nastavili put kroz začarani krug (što problema, što pogrešnih poteza i grešaka, što nemogućnosti rešavanja vama bitnih situacija) –  koji vas već neko vreme prati. No, koliko god da je sam početak komplikovan, ostatak nedelje ipak obećava da ćete uspešno završiti i obaviti dosta toga što vam je do sada pravilo napetost. Takođe – mogućnost za jedno ili dva kraća poslovna putovanja može se otvoriti potpuno neočekivano. Finansije – pa, onako.

Zdravlje

Prehlade, osetljiv stomačni deo, moguće tegobe sa sinusima i glavobolje.

 

LAV

Hrana

Period u kojem Lavovi moraju više pažnje da posvete ishrani. Ovo je vreme u kojem je imunitet slabiji –  savetujemo vam redovne obroke u kojima bi trebalo da budu prisutne sve grupe namirnica.

Ljubav

Poslovna tematika će vas jako zaokupljati do vikenda, a tada Sunce – koje vlada vašim znakom, prelazi u znak Vage. Od tog momenta imate podršku Saturna u polju partnerstava i ovaj uticaj će samo nastaviti da jača u narednom periodu. Partner i vi ćete početi da se približavate jedno drugom, ako ništa drugo – moći ćete da razgovarate o temama koje ste do sada preskakali ili da više uživate u zajedničkim aktivnostima. Slobodni Lavovi – nekih posebnih ljubavnih spektakala neće biti, ali biste vi lično mogli da se osetite nešto bolje, ležernije, opuštenije i više spremno na kontakte sa prijateljima i izlaske.

Posao

Razvučenost – mislim da je to reč koja najbolje opisuje trenutnu poslovnu situaciju. Ili se razvlačite kroz tuđu, možda i svoju sporost – ili morate da čekate informacije, ljude, dogovore – ili sve što treba da stigne do vas, kasni (računajući i finansije). Što se tih finansija tiče – neke pare koje čekate će doći od polovine sedmice (ili ćete makar dobiti najavu kada će vam biti uplaćene). Što se dogovora tiče – neki dogovor koji ima solidnu finansijsku vrednost će biti sklopljen. Papiri će se pokrenuti, informacije će stići.

Zdravlje

Sitnije i prolazne zdravstvene tegobe. Više obratite pažnju na ishranu.

 

DEVICA

Hrana

Ova nedelja neće ići na ruku vašem apetitu. On će biti promenljiv i nestabilan, sa velikim oscilacijama. Baš iz tog razloga – trudite se da ne preskačete obroke i da imate ujednačenu i zdravu ishranu.

Ljubav

Dosta nervoze, ali i dosta nejasnoća se provlači kroz vaše emotivne relacije. E tu sad može biti svega i svačega – od poslovnih problema i obaveza kod oboje, od teškoća sa finansijama, od nemogućnosti da nađete zajednički jezik po važnim temama i planovima, pa sve do vaše sumnje i nesigurnosti u iskrenost i vernost partnera. Kod svakog različito. Baš što se vernosti tiče – te sumnje mogu biti ponovljene, to jest – možete iznova biti poljuljani informacijama i saznanjima koja dolaze do vas. Slobodne Device – ako hoćete savet, on bi bio – ne zanosite se mnogo. Nije ovo bajno vreme za ljubavi, ni nove ni stare.

Posao

Dok se sve ono što se vezuje za emocije sapliće i nikako da uhvati pravac, poslovno vi funkcionišete potpuno drugačije. Dobar kontakt Saturna iz polja obaveza i poslovne svakodnevice sa Marsom iz polja karijere – Devicama, o da – daje itekakve prilike da (doduše kroz trud i napor) zaista ostvare vrhunske poslovne rezultate. Posao će vas hteti, pare će vas hteti. Ono što vas neće hteti je mir, stabilnost i neko normalno funkcionisanje na poslu – sve mora ići uz puno nervoze, promena i pritiska na vas.

Zdravlje

Stomačni deo je i dalje dosta osetljiv, a postoji mogućnost i infekcija disajnih puteva.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>