Region

Svet

Miloš Timotijević se oglasio povodom prihvatanja različitosti!

Glumac Miloš Timotijević se oglasio povodom prihvatanja različitosti tokom Evroprajda! Bogatstvo je u različitosti! To su ljudska prava!

Miloš Timotijević se oglasio povodom prihvatanja različitosti! Screenshoot/Instagram




Miloš Timotijević je, naime, usred nedelje u kojoj se održava Evroprajd u srpskoj prestonici odlučio da iskoristi društvene mreže da iskaže svoj stav po pitanju manjina.


Bogatstvo je u različitosti! To su ljudska prava! - naveo je glumac na Instagramu i podelio fotografije koje potpisuje Miloš Nadaždin, a koje su predstavljene javnosti u sredu na izložbi u okviru Evroprajda.


Miloš Timotijević je, inače, nakon svoje scene poljupca u seriji "Južni vetar" sa muškarcem dobijao pretnje. Tu scenu je sa njim snimio mlađi kolega Vladimir Nićiforović.



- Pa šta da kažem... Stvarno je strašno da se tako nešto događa u 21. veku. To je svakako jedan kulturološki poraz našeg društva - rekao je Vladimir svojevremeno za "Kurir".







- Te scene za mene nisu ništa strašno, strašno mi je to što se digla tolika pompa zbog jednog gej poljupca. To je dokaz koliko smo mi mala i primitivna sredina u kojoj ljudi ne razumeju šta je gluma i uloga. Ali me još više zabrinjava što vidim da je Srbiji mnogo teže palo sto je Stupar gej, nego što je korumpirani policajac - kazao je Timotijević malo nakon emitovanje pomenutih kadrova, prenosio je "Tanjug".

Pojedine Miloševe kolege su takođe uzele učešće na gorepomenutoj izložbi u okviru Evroprajda, poput Branke Katić, Nataše Ninković i Slavena Došla.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>