Zadruga

Parovi

Zvezdanu Slavniću supruga poručila: Naš dogovor otpada!

Zvezdanu Slavniću supruga Ana poručila "Naš dogovor otpada!". Nervira me što poklanja pažnju raznim mediokritetima. Malo se pogubio i zaboravio ko je on i šta nosi sa sobom i za sobom. 

 Zvezdanu Slavniću supruga poručila: Naš dogovor otpada! Screenshoot/Instagram






Zvezdan Slavnić se po ulasku u Belu kuću sprijateljio sa Mikijem Đuričićem i Kristijanom Golubovićem, a njegova supruga Ana ne krije da nije zadovoljna njegovim dosadašnjem učećem.

- Nervira me što poklanja pažnju raznim mediokritetima. Malo se pogubio i zaboravio ko je on i šta nosi sa sobom i za sobom. Naš dogovor pred njegov ulazak je bio da me ne pominje, jer ja nisam iz tog sveta, niti mi priliči, budući da sam diplomirani ekonomista i kao takvoj mi ne pada na pamet da komentarišem. Htela bih da mu poručim da dogovor otpada, jer nema razloga da me ne pominje budući da imamo istoriju zajedničku i deo sam njegovog života već dugi niz godina - rekla je Ana za Srbiju Danas, pa dodala:






- Zvezdan i ja se znamo 25 godina, sedeli smo zajedno u klupi u školskim danima, a već 15 godina smo zajedno. Ogromna sam mu podrška uvek bila, kao i on moj vetar u leđa, jer je jako bitno da, kao jaka žena imate snažnog muškarca koji će biti uz vas. Zato me i čudi što poklanja pažnju nebitnim ljudima u Zadruzi, zaista sam šokirana - rekla je Zvezdanova žena.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/srbijadanas

Povezane vesti:


>