Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. septembar 2022. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. septembar 2022. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 18. septembar 2022. godine! Svet Plus





♈Ovan

U ovom danu ulazite pod uticajem aspekata koji najavljuju veliki korak napred u karijeri. Poseban uspeh očekuje Ovnove na rukovodećim položajima. Vaš odnos sa partnerom može da prođe kroz kratkotrajne nesuglasice. Glavobolja.





♉ Bik

Ključ uspeha predstavljaće analiza i planiranje sledećih poslovnih aktivnosti. Uspešna saradnja sa stranom kompanijom. Atmosfera sklada i harmonije prožima vaš odnos sa partnerom. Predstoji vam dalje zbližavanje. Prehlada i pad imuniteta



♊ Blizanci

Ovaj period prolazi u znaku okvirnih poslovnih dogovora za buduću poslovnu saradnju. Period velikog napretka u karijeri. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Strelca ili Lava. Odišete pozitivnom energijom.
 




♋ Rak

Današnji aspekti u vašem polje poslovanja najavljuje vam posebnu dinamiku i jedan grozničav tempo na početku godine. Moguće su nesuglasice sa partnerom, a povod može biti način rešavanja starog porodičnog problema. Izbegavajte brzu, masnu hranu.
 





♌ Lav

Današnji aspekti najavljuju vam bitna dešavanja na poslovnom planu. Očekuje vas važno poslovno putovanje. Brojne prilike da sretnete svoju srodnu dušu obeležiće ovaj dan. Lep ljubavni sastanak.
Variranje pritiska.



♍ Devica

Aktivira se vaše polje prometa, a to vam najavljuje povećan obim posla i zaradu koja prevazilazi vaša očekivanja. Planete su vam izuzetno naklonjene, tako da slobodne Device mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na nekoj zabavi. Prehlada.



♎ Vaga

Mogući su neočekivani troškovi, pa je neophodno da posebno obratite pažnju na način na koji upravljate novcem. Između vas i partnera oživeće stara strast, pa će ovaj dan proteći u znaku trenutaka punih nežnosti. Problem sa vidom.



♏ Škorpija


Nalazite se u periodu tranzicije koja će proteći u vašu korist. Neki novi elementi u vašem radnom okruženju i nove nadležnosti. Iznenadni susret sa bivšom ljubavi može se pretvoriti u nešto mnogo više. Nastavak ljubavne priče. Upala krajnika.








♐ Strelac

Očekuje vas unapređenje finansijske situacije i vanredni dobitak kojem se niste nadali. Uspeh u uslužnim delatnostima. Pred vama je romantičan izlazak sa partnerom i veoma važan razgovor o zajedničkoj budućnosti. Pad imuniteta.


♑ Jarac

Današnji aspekti najavljuju uspeh Jarčevima, jer im ta energija može doneti napredak i proširenje kruga dužnosti. Moguće su nesuglasice u vezi sa jednim ranije zacrtanim zajedničkim planom. Neophodan je kompromis. Bolovi u ramenu.




♒ Vodolija

Važan poslovni dogovor obeležjiće ovaj dan. Vaša saradnja sa poslovnim saradnicima i nadređenima kreće se uzlaznom putanjom. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa pomalo neobičnom osobom u znaku Riba ili Lava. Bolovi u kolenima.





♓ Ribe

Glavna tema na samom početku godine su vaše finansije. Od vaših poslovnih dogovora i sporazuma zavisiće dugoročno rešenje. Mogućnost prelaska granice prijateljstva sa osobom koju dugo poznajete obeležiće ovaj dan. Bolovi u vratu.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>