Zadruga

Parovi

Milica Kemez o Mirelinom gubitku bebe! Mogla je da umre!

Milica Kemez progovorila o Mirelinom gubitku bebe i Adamovoj porodici! Mirela je mogla da umre, da je zakasnila samo pola sata...

Milica Kemez o Mirelinom gubitku bebe! Mogla je da umre! Screenshoot/Instagram

Protekle noći, tokom emisije ''Gledanje snimaka'' sa Milanom Miloševićem, aktuelni učesnik Adam Đogani, progovorio je o svojoj prošlosti i ljubavi sa sestrom Milice Kemez, Mirelom.


Tom prilikom je progovorio o potresnom iskustvu i otkrio da je ona zatrudnela sa njim, ali i izgubila bebu, te je javnost zanemela nakon njegovog izlaganja.


Pred ulazak u novu sezonu Zadruge, Adam Đogani je neko vreme bio sa DJ Tamaris, koja mu je trenutno cimerka u Beloj kući, a nakon raskida su prvi put progovorili upravo u rijalitiju, te su shvatili da se emocije nisu potpuno ugasile.


Adam je objasnio da je sa Mirelom bio pre Tamare i da priče o prevarama ovoga puta nisu osnovane.

Bivši ljubavni par je dugo krio ovu informaciju od domaćih medija, ali nakon što je istina isplivala na videlo, portal Pink.rs, stupio je u kontakt sa Milicom Kemez, koja je jedva progovorila o ovoj potresnoj temi za nju i njenu sestru.


Saznala sam za to u oči Super Finala Zadruge 4, to je za mene ogroman gubitak bio. Sve vreme je pokušavala da zadrži trudnoću, jednostavno je bilo nemoguće. Dobila je unutrašnje krvarenje za koje je saznala slučajno, na kontroli preko ultrazvuka, gde se sve crnelo i gde je hitno operisana. Da je zakasnila samo pola sata, umrla bi. On i niko od njegovih nije bio uz nju, podršku nije imala. Toliko imam da kažem to tome - izjavila je Milica za Pink.rs

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>