Zadruga

Parovi

Ivan Marinković priznao da ne doživljava Željka kao sina! (VIDEO)

Ivan Marinković progovrio o odnosu sa Miljanom Kulić, pa priznao da ne doživljava Željka kao sina. Nemam osećaj prema tom detetu...

Ivan Marinković priznao da ne doživljava Željka kao sina! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Voditelj Milan Milošević je nakon odgledanog priloga u kom razgovaraju Uroš Ćertić i Marinković, reč dao Ivanu:


Prvi put imamo priliku da čujemo šta se desilo kad je Miljana Kulić rodila tvog sina. Ona je ovde bila trudna, i tebe godinama ovde pominju. Šta se to desilo i odakle ti potreba da ispričaš ovakve stvari? - pitao je Milan.


Nemam osećaj prema tom detetu. Ovo je već ispričana priča već dvesta puta napolju. Miljana se porodila, ja sam otišao prvog dana u bolnicu i bio u sobi sa njom i detetom, tu je bila Marija, najnormalnije pričali, sve je blo okej. Ja sam došao da vidim dete, krenuo za Beograd nazad. Tu je počeo onaj pakao od života koji možete da očekujete od Miljane, i onda je došlo to pravljenje žurke za rođenje, ja nisam želeo da dođem da bude da sam došao jer će Pink da snima. 


Nisam se pojavio i bilo je u direktnom prenosu to čuveno pokazivanje papira da sam ja NN. Ona nije imala prilike da me zove i kontaktira, kao ni ja nju. Ja sam prošle godine doneo poklone za Željka, bio sam sa svojom sadašnjom devojkom ovde. Miljana me je najnormalnije pozvala i pitala da li bih voleo da vidim dete, fino su me dočekali i sačekali. Pripremljen sam otišao da znam da ne može da funkcioniše ni blizu perfektnog, nisam očekivao ne znam šta od tog susreta jer dete me ne poznaje. Marija i Siniša su me vrlo prijatno dočekali i vikali Željku da sam mu tata. Marija je kao domaćica sve pripremila, Miljana je sedela sa Bebicom za stolom pored nas. Miljana je tu igrala rijaliti, dobacivala oćeš pivo, Siniša ju je umirivao. 






Bio sam do momenta kad je njena sestra skočila iz sobe i anpala me što sam došao, šta ću ovde. Mislim da je bila Tijana, ne znam ih. Nisam želeo javnu raspravu sa njom jer sam znao da Miljana to jedva čeka. Pokušao sam toj devojci da objasnim da nisam došao kod nje, a i da je nemoguće da sebe predstavim kao oca posle tri godine tako brzo. Postepeno sam krenuo, ali to nije moglo. Siniša i Marija su može se reći bili na mojoj strani u toj situaciji, Miljana je dobacivala naravno. Čuo sam se sa Sinišom za Željkov rođendan. Sa njima ej jako teško napraviti balans - rekao je Ivan Marinković.


Ona zna da imam svoju vezu i da sa njom nisam imao nikakvu željud a imam vezu. Kad je izašla iz Zadruge poslala mi je poruku da će da me tuži, prijavi kao oca i retroaktivno traži alimentaciju. Nemam nikakav osećaj jer sam ga video dva puta, kad se rodio i tad. Glupo bi bilo da lažem da imam osećaj. Ja sam krenuo sa namerom da se upoznam sa tim detom. To je bio moj prvi pokušaj da to nešto krene, čak ni moja Jelena nema ništa protiv toga, čak mi je bila i ogromna podrška. Ja imam svoj novi život, sad posle četiri godine je mnogo teže da sve to krene. Nemam osećaj da mi je to sin jer nismo proveli nikakvo vreme, želju imam do jedne granice - rekao je Ivan.

Ovde se pričalo da ste imali samo jednom se*s, a njene priče su bile drugačije - rekao je Milan.

Jednom u krevetu i neki pokušaj u toaletu i to je to. Ja sam u tom trenutku bio nešto slično Marku Markoviću, ja sam tad bio slobodan i neopterećen. Ona me nikad nije privlačila, iako je izgledala drastično drugačije nego sad - rekao je Ivan Marinković.









 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>