Zdravlje

Ljubav

Mleko i cimet tope salo bez gladovanja! (RECEPT)

Mleko i cimet tope salo bez gladovanja, a cimet je najbolji prirodan izvor gvožđa, mangana, cinka, bakra i kalcijuma. Koristi se i za opuštanje i jačanje imuniteta.

Mleko i cimet tope salo bez gladovanja! (RECEPT) Svet Plus






Naučno je dokazano da pola kašičice cimeta može da smanji nivo insulina u krvi, a pomaže i kod smanjenja lošeg holesterola. 

Ovaj začin je vrlo koristan za celi organizam, a pomaže i u mršavljenju tako što povećava temperaturu tela i na taj način topi masne naslage.

Donosimo recept za moćni napitak za mršavljenje sa cimetom i mlekom, koji se pre pred spavanje, ali kako da biste primetili rezultate morate malo korigovati i svoju ishranu. 

Trudite se da jedete zdravije i da izbegavate belo brašno i šećere. Ovaj moćan napitak će pomoći da izgubite salo u predelu stomaka, ali manje ćete izgubiti na drugim kritičnim mestima kao što su butine, zadnjica i noge.





Potrebno:

480 ml mleka
1 kašika cimeta




Priprema:


Mleko sipajte u šerpu i dodajte cimet. Kuvajte dok ne krene da ključa, ali nemojte da dozvolite da proključa. Pokrijte i sačekajte da se ohladi. Konzumirajte napitak pre spavanja.



Ujutru pola kašičice cimeta možete dodati u kafu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>