Region

Svet

Aleksandra Prijović se potukla sa devojkom iz publike! (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović se potukla na nastupu sa devojkom iz publike zbog uvreda! Kako se situacija zakuvala, Aleksandra je otkrila da je nakon obračuna dobila i pljuvačku od strane nevaspitane devojke iz publike. 

Aleksandra Prijović se potukla sa devojkom iz publike! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Pevačica Aleksandra Prijović prošle noći bila je gost u emisiji ,,Amidži šou", kod voditelja i autora Ognjena Amidžića. Tom prilikom, na početku emisije Prijovićeva je otkrila sve o fizičkom obračunu sa devojkom na nastupu. 

Po rečima mlade muzičke zvezde, devojka iz publike pokazala je otvorenu netrplejivost prema Aleksandri, pa ju je sve vreme vređala tokom njenog nastupa. Kako se situacija zakuvala, Aleksandra je otkrila da je nakon obračuna dobila i pljuvačku od strane nevaspitane devojke iz publike. 

- Jesam, udarila sam jednom devojku na nastupu. Ta devojka me je vređala ceo nastup - rekla je Aleksandra u Amidži Šou emisiji i nastavila:






- To je trajalo, i posle kad sam prošla pored nje pljunula me je pred svima. Kad sam to videla... Onda sam odreagovala tako, udarila sam je - navela je Aleksandra Prijović, što je iznenadilo sve u studiju.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>