Zadruga

Parovi

Burno u rijalitiju Zadruga 6! Kristijan optužio Aleks da se bavi najstarijim zanatom! (VIDEO)

Burno u rijalitiju "Zadruga 6"! Kristijan Golubović optužio Aleks Nikolić da se bavi najstarijim zanatom! Robert sumnja da je Viki lažno optužila sveštenika...

Burno u rijalitiju Zadruga 6! Kristijan optužio Aleks da se bavi najstarijim zanatom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Milan Milošević je sinoć sa zadrugarima uradio prvi "Pretres nedelje". 

Zadrugari su imali priliku da progovore o međuljudskim odnosima koji su izazvali pravu kataklizmu u Beloj kući.



Prva tema o kojoj je voditelj želeo da razgovara sa zadrugarima je sujeta pojedinih zadrugarki prema Aniti Stanojlović koja je na takmičenju za "Miss i Mistera" odnela glavnu pobedu! Cveta je dobila reč.




 


Aleks Nikolić je tražila reč, i objasnila ukućanima Bele kuće da je Anita na meti osuda zbog bliskog odnosa sa Markom Markovićem. Nikolićeva je istakla da su devojke ljubomorne na nju jer skoro sve osim nje imaju želju da privuku manekenovu pažnju.



 


Danas se kroz kuću protegla tema da je Anita pustila njene i Markove privatne prepiske iz spoljnog sveta novinarima za 30 evra, što je Markovića ostavilo bez teksta te se opasno naljutio na nju kad je krenula da spominje njegovu bivšu devojku, Staniju Dobrojević.



 


U tematiku problema uključila se i Sanja Grujić, koja smatra da je misica lepa, ali da nije ništa specijalno u odnosu na njenu rivalku Maju Marinković. Grujićeva je Carevoj bišoj udelila bombastične komplimente,

Milane ja mislim da niko nije ljubomoran na Anitu. Ona se bavi izmnošenjem neistina. Ja sam joj čestitala, ideal lepote kom ne treba da se diviš nego da ti bude motivacija je Maja Marinković i na to možeš da budeš ljubomoran. Predala je poruke da bi dobila marketing. Mića kaže da ima najveće ostvarennje, okej ostvarila se kao majka, ali ne plače za detetom nego za dečkom kojeg poznaje dva dana. Ovde jedino može Jelena Golubović biti žrtva - rekla je Sanja.




 



Kristijan Golubović je mladu Anitu žestoko osudio što je izdala Marka. Objasnio joj je da se njemu to mnogo puta u životu dešavalo, i da se te osobe nazivaju cinkarošima, što je Stanojlovićevu uvredilo.

Ako je uradila korekciju grudi, svakak joj čast, jer mnogi nisu primetili. Legitimni je pobedila zbog proporcija, najbliža je kriterijumima. Kad odate nekog šta ste sa njim intimni uradili, zove se cinkarenje i to je jako loše. Meni su mnogo puta žene tkao uradila i to više boli nego da si ga prevarila. Ustvari, ti si ga prevarila, a ne znam cilj. Kako započinje ovo? Zašto uvek Miss i Mister prvo da bi se među muškarcima osvojilo i da vidimo ko će prvi da komentariše. Za Maju šta god da smo rekli nju baš boli briga, a ti si se primila. Danas liješ suze ceo dan, a to ćemo pričati. Ovde su devojke malo zaljubljene u Marka i volele bi da budu na tvom mestu - govorio je Kristijan.



 


Ivan Nešković i Marko Smiljić dele mišljenje da je mlada mama stvarno lepa, možda i jedna od top tri najlepše devojke u kući, ali da je njeno nadobudno ponašanje ono što smeta mnogima. Ivan je otkrio da se zadrugarka muvala i sa njim, pa otkrio zašto misli da ona nije pravi izbor za mistera.

Ono što bih ja rekao za Anitu, je da verovatno zbog toga što iritira ponašanjem, da je do toga. Ja sam nju upoznao na snimanju profila, bila je pod tremom kao i ja. Lepa je devojka, dok se posle nije uzdigla i da je to dosta srozalo. Tačno je da je flertovala sa muškarcima, sa njim, sa mnom. Mislim samo da je nezrela. Mislim da ona nije za njega, jer je on pametan i lep dečko - rekao je Ivan.




 


Tema se produbila, pa su na red došle Anitine estetske korekcije. Zadrugari smatraju da nije korektno da bude izglasana za najlepšu ako nije potpuno prirodna. Jelena Golubović ostala je šokirana saznanjem da Stanojlovićeva do petog meseca nije znala da je trudna.

Ja bih da prokomentarišem izbor za mis. Nigde ne piše da mis treba da bude prirodna. Njoj su prigovorili jer je operisala grudi. Maja je sve iskorigovala, ali nije bitno sve to. Njoj te grudi lepo stoje. Mislim da je Anita malko naivna, Marko joj je udario na ego - rekao je Peca.

Bitno je jer mu ništa nije rekla o svojim momcima, a od petka su zajedno. meni je najveća izdaja što je večeras rekla. Njegova faca je rekla sve. Ma gde je naivna, ako se je*ala. Kako je ona naivna, ako već ima dete, ja sam do dvadesete bila nevina. Ja sam joj prva dala bodove, misleći da je prirodna, a radila je grudi. Ja sam rekla da ću da glasam za originalnost - rekla je Jelena.


Pored svega što je prećutala, sad sam saznala da nije znala da je trudna. Kako devojka koja vodi računa o sebi ne zna pet meseci da je trudna - rekla je Jelena.




 


U raspravu se uključio Uroš Ćertić koji nije mogao da prećuti na Jelenine prozivke.

Jelena je neko ko je ljubomorna na sve devojke koje imaju estestke korekcije, koja je sujetna. Ona ima predrasude prema devojci koja je uradila grudi, odmah je ona za nju ku**a. Žena se ne brije ispod miške. Ti kudiš nekoga ko zna da se ponaša, smeta ti- rekao je Uroš.





 


Maja i Aleks su ušle u sukob oko morala, te su se prepirale koja je poštenija, a u raspravu se uključio i Golubović.

Mi se ne družimo, ali nema loše energije između nas. Stvarno smo ovako okej, ali nismo drugarice. Ja sam se samo našalila rekla sam da imamo fetiš na oženjene muškarce, zbog Jaška, Pece... - dodala je Aleks.

Nismo, ti si bila zaljubljena u mene, pričalo se da si mi pu*ila ku*ac, ali nisi, demantovali smo to - odgovorio je Golubović.





 


Situacija je eskaliralal ozbiljnim iznošenjem informacijama o dešavanjima iu Bujanovca.

Tuži me što sam rekao da si prostitutka, ja ću da dokažem za koliko si pušila ku**c u Bijanovcu, trojici si pušila ku**c i ko ti je lomio vilice - rekao je Kristijan.




 


Kristijan je poludeo te je izneo do sad nepoznate detalje njihovog odnosa iz "Zadruge 4".

Sad ti morališeš Maji ku**etini, a ti si ku**etina, a ti si devojka nekog kupusara iz Veternika. Ta ti je kao Ana Korać. Ne priznaje da je se*s. Aleks NIkolić da prizna nešto, šta ti je brate. Mene je zvao čovek značajan u gradu, zamolio me da pomognem mučenici, jer je ćerka neke mučenice. Dlake, nokti, krvave binde. Je**te, žensko si. Nikad za sobom, ja sam nju, Zoranu i moju Kristinu naterao da skinu one klipse, oćelavile. Ne možemo ni od čega da napravimo nešto. Ima lepo lice kad se nafraka, a kad je vidiš ujutro, presedne ti. Ja sam spavao u krevetu tamo, gurnem joj palac od noge u pi**u, kunem se u sina Lazara...Evo treća će sad da mi rodi dete. Nije ni ona sjajna, ali je moja. Ako si ti sad Dejanova žena, a ne Careva, jer ovaj je*e i šutne. Druga varijanta muškarca ili ne muškarca - besneo je Golubović.




 


Svađa se nije stišavala, kao ni Kristijanove optužbe na račun Dejanove devojke.

Maja je besplatna prostitutka, Aleksandra nije - kazao je Kristijan.






 



Majin zaštitnik, Uroš Ćertič skočio je da odbrani moral svoje drugarice prema kojoj, po svemu sudeći, gaji emocije koje su više nego prijateljske.

Više je njih odbila nego što je bila sa njima! O čemu mi pričamo? Lepa devojka, zaljube se ljudi - branio je Uroš Maju.


One ne treba jedne drugu da napadaju, već da ćute jer su obe svašta radile - vikao je Mića.






 



Lepi Mića odlučio je da zaustavi raspravu i da izabere potrčke za ovu nedelju.




 



Marko Smiljić je argumentima doveo Anitu do ludila, te je misica priznala da je oduvek merkala samo Marka.

Jeste, ja sam svoj cilj ostvarila, ne treba mi muškarac. Ja ću se za njega boriti, on je meni sve na svetu. Moja majka se sa mnom mučila, imali smo sve, ali nije nam bilo lako. imala sam teško detinjstvo, ja želim da on to ne proživljava kao i ja, boriću se za njega - dodala je Anita.




 

Milan Milošević jed ao priliku Lepoim Mići da obrazloži izbor potrčka i omiljene osobe.

Ana Spasojević i Marko Markoivić se jako lepo druže u poslednje vreme. Međutim, Marko je sada samo malo ljut na Anitu, ali mislim da se on neće skloniti od nje. Ona je hltela i jare i pare. Možda je on bio njena karta za slavu u popularnost, ali mislim da ga sada želi. Marko je meni rekao da želi da je poljubi, ali čeka da mu se iskristališu neke stvari u vezi nje. Ja sam vođa, dao sam serbi za pravo da stavim njih za potrčke, jer smatram da je ova priča jako bitna - rekao je Mića.




 



Miljan Vračević odlučio je da komentariše Mićine izbore, te je istakao da je toliko ponosan na omiljenu ličnost, da bi joj poklonio stan.

Niko nije ljubomoran ja sam se čak i smejao, nisam mislio ništa loše... Da se razmemo, ne treba da se sluša sve po svaku cenu! Je*eš pare, nekad je biti bolje čistog obraza i jesti pasulj nego praviti od sebe budalu - govorio je Miljan.



 


Bilal Brajlović prokomentarisao je odnos Dejana Dragojevića i Aleks NIkolić, pa je otkrio da mu je potpuno nejasno zašto bi pobednik pete sezone napolju čekao devojku kao što je zadrugarka.

Da, ne može preko noći da postane dama zbog Dejana - kazao je Bilal.







 



Poptom je Rober Mitrović ispričao svoju stranu priče o braku sa Viki Mitrović i tragediji koju je proživela sa sveštenikom.

Ne mogu ja sada da pljujem. Pet godina je bila idealna žena, bila je super. Kada smo bili u Nemačkoj, jednom sam sam otišao u jedan lokal gde smo stalno išli, došao sam da vidim gde je i šta je, jer nije došla do kasno, a zatekao sam je sa muškarcima. Nisam ništa konkretno video, bio je mrak, ali ona, posle toga, nikada više nije bila ista. Kada smo se vratili ovde, nismo imali lep odnos - odgovorio je Mitrović.





 



Mića je odbio da veruje u Robertovu starnu priče, pa je otkrio šta utiče na njegovo mišljenje.

Koja je etika da ti neko kaže da je namestila da je silovao sveštenik, a ti je ženiš? Gura sveštenika u zatvor za silovanje, uzima pare, a onda je ženi. Ovo je šlagvort - skočio je Mića.





 


Nakon što je izspričao svojku verziju priče, zadrugari su otpočeli polemiku, pa je Anita dala svoj sud poredivši se sa Viki.

Ma i ja sam to probala ali ne ide. Ne može tako. Ako ti ne dozvoljava da viđaš dete tužiš je lepo i ćao, pa ne može to tako - nastavila je Anita.






 


Zadrugari su objašnjavali zašto ne veruju Robertu, pa je Mitrović vratio Aleks NIkolić na fabrička podešavanja podsetivši je na Dejanove lomove kad ga je žena ostavila.

Mislim da je veći psihopata onaj koji je lupao sebi flaše o glavu - rekao je Robert.




 


Jelena Golubović je po običaju vrlo jasno iznosila svoje stavove, pa su svi skočili na nju, pa je Mića pritisnuo ROberta da kaže istinu i ne zavarava narod kako bi ispao žrtva celokupne situacije.

Ja uopšte nisam hteo u brak da ulazim. Situacija se desila da smo bili zaljubljeni jedno u drugo - rekao je Robert.





 


Ana Spasojević odlučila je da razveže jezik i uništi Mitrovića do kraja otkrivši šta joj je ponudio. Peca Lazić odbio stao je na Robertovu stranu.

On je pisao Ani Spasojević da zajedno unište Viktoriju - dodao je voditelj.






 



Branko Gerov stao je u Viktorijinu odbranu, ušao u sukob sa Robertom, pa posumnjao da je njemu žao što ona više nema se*s sa njim i da je zato kivan.

Do juče mi glumiš prijatelja, sada mi glumiš rijaliti - rekao je Robert.

Nemoj da lažeš. Ti si agresivan, ne znaš da razgovaraš! Magarce takve kao ti navlačim kako god hoću - rekao je Branko.





 



Roberta je jako iznerviralo enpoverenje zadrugara u njegovu priču, te je izneo šokantne detalje i otkrio kakve dokaze ima o svemu što govori.

Ovde se ne zna ko koga bije, i ko kome 'duva'! Matora, čija baba duva? - viknula je Zorica Marković.



 


Petrući je isptičao svoju životnu ispovest.

To kad sam otišao od kuće? Opasna je stvar, završio sam sa tim. Otišao sam od kuće da bih spasio kevu. Pobio sam se sa kriminalcem koji je bio u zatvoru deset godina. Taj čovek kog sam prebio, došao mi je na vrata. Prvo smo se pobili u parku, sutradan sam čuo da mi neko kuca na vrata. Ja sam sišao, guram kevu, video sam tu dvojicu koju sam tukao. Udario me je sekirom u glavu, tupim delom, udario me je štanglom. Posle su pobegli i od tada sam rekao da neću da se svetim. Prošlo je pet godina.


Došao je taj čovek ponovo, pa smo rešili tu stvar. Uplašio sam se za porodicu. Tad je došao, krenuo je da mi cima drugara, tad sam krenuo da ga bijem ponovo. Onda sam se uplašio za mamu, otišao sam od kuće, da ne bi mamu smarali. Posle sam se vratio, posle pet - šest meseci i onda sam rešio tu frku. Posle rijalitija mi se zgadilo pevanje, šuobiz, ti ljudi. Nisam iz tog sveta, ja sam običan lik. Radio sam sa klimama, samo da pobegnem od pevanja. Onda sam nastavio sa porocima, droga i alkohol. Završena je ta priča. Išao sam sa devojkom, video sam tog lika, nije ništa uradio. Dva meseca pre nego što sam ušao ovde, krenule su te svirke, smučila mi se ta građevina - objasnio je Marko.


 




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>