Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević skrhan zbog ulaska Aleks u rijaliti Zadruga 6!

Dejan Dragojević skrhan zbog ulaska njegove devojke Aleks Nikolić u rijaliti "Zadruga 6"!  Teško mi je! Ne mogu više ni da plačem... 

Dejan Dragojević skrhan zbog ulaska Aleks u rijaliti Zadruga 6! Screenshoot/Instagram





Dejan Dragojević se oprostio od devojke Aleksandre Nikolić, koja je sinoć ponovo ušla u rijaliti "Zadruga", a oči su mi bile pune suza.



- Volim te, mau! - govorio joj je Dejan Dragojević dok je ulazila u rijaliti i još jednom istakao da sigurno ne ulazi večeras u "Zadrugu".



 Teško mi je! Ne mogu više ni da plačem... Bio sam nervozan do juče, prihvatio sam to kao činjenicu. Život mi se stalno menja, tako mi je uvek. Puca mi glava - kazao je Dejan Dragojević pred kamerama.





- Ne mogu da je gledam sad preko TV-a... Ako pobedi to je njena pobeda, nije moja, kako kažete. Ona se bori sad za majku, za neke njene stvari - dodao je Dragojević, koji je potom otišao za Veternik, u porodični dom.







Za to vreme Dejanova bivša Dalila Dragojević uživala je sa Lukom.

Snimak Dalile koja se ljubi sa njenim novim partnerom, a bivšim momkom Mine Vrbaški, slučajno je isplivao na Instagramu i to samo zato što zadrugarka nije znala da je snimaju. To je smatrala skandalom i "remećenjem intime i privatnog života". Međutim, sinoć je i sama odlučila da bi bilo super da objavi svoju ljubav.

Baš u trenutku kada počinje nova sezona Zadruge i kada je pažnja, između ostalog, usmerena na Dejana Dragojevića koji prati svoju devojku Aleksandru Nikolić na imanje.







U ovoj ideji joj je pomogao i sam Luka koji je sličnu fotografiju postavio na svoj Instagram.


"Mislila je da će ona sada biti važna", "Ovo je baš detinjast potez Dalile", "Ne može da podnese da nije u centu pažnje", glasili su neki od komentara na njen gest.








 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>