Region

Svet

YU grupa: Iznenađenje za braću Jelić, ZLATNA PLOČA!

U RTS klubu YU grupa je održala press konferenciju povodom velikog jubileja! Iznenađenje za braću Jelić, ZLATNA PLOČA koju im je dodelio Vladimir Grajić direktor PGP RTS za prvih 50 godina karijere.

YU grupa: Iznenađenje za braću Jelić, ZLATNA PLOČA! Foto: Željka Dimić

U RTS klubu YU grupa je održala press konferenciju povodom velikog jubileja “Više od 50 godina rokenrola” i najavila dugo očekivani koncert na Tašmajdanu za subotu 10.septembra od 20 časova.

“ Sve je spremno za koncert, mi smo verovatno najuvežbaniji bend, jer sviramo više od 50 godina. Čekamo naše drage drugare i kolege da se okupe i da probamo sa njima dogovorene pesme. Verujem i da ćemo rok muzikom da rasteramo oblake i da ćemo svi zajedno da uživamo” izjavio je Dragi Jelić.

“ Tu su i deca muzičara koji su svirali sa nama, deca naših bivših kolega koji su dali veliki doprinos grupi, bili nam podrška sve ove godine. Aleksandra Đelmaš ćerka bubnjara Raše Đelmaša, David Micić, Milovan Đukić zvani Džimi, Nikola Katuševski i naravno Aleksa Jelić” dodaje Žika Jelić.


Iznenađenje za braću Jeliće je ZLATNA PLOČA koju im je dodelio Vladimir Grajić direktor PGP RTS za prvih 50 godina karijere:

“ PGP će kao poseno izdanje objaviti CD i vinil sa koncerta, a zadovoljstvo mi je da im uručim mali dar kao potvrdu njihovog rada i dugovečnosti, Zlatnu ploču za prvih 50 godina uspešne saradnje. Momci idemo dalje!" – rekao je Vladimir Grajić.


Ukoliko želite da uživate u muzičkim bravurama mnogobrojnih legendi obezbedite karte na vreme na prodajnim mestima TICKETS i GIGTIX.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>