Svet

Region

Sandra Bulok se ne oseća sposobnom da donosi zdrave i pametne odluke!

Sandra Bulok priznala je da se više ne oseća "sposobnom da donosi zdrave i pametne odluke". Saopštila je da napušta glumu!

Sandra Bulok se ne oseća sposobnom da donosi zdrave i pametne odluke! Screenshoot/Instagram
Slavna glumica Sandra Bulok rastužila je fanove širom sveta kad je u martu ove godine objavila da planira predah od glumačke karijere, a sada je svoj odlazak i potvrdila, prenosi Elle.rs


Niko nije očekivao da će ovako brzo predati titulu najpopularnije glumice Holivuda, ali čini se da je Sandra čvrsto odlučila da je vreme da se posveti mirnijem tempu života, daleko od kamere.

U razgovoru za "The Hollywood Reporter" Sandra Bulok priznala je da se više ne oseća "sposobnom da donosi zdrave i pametne odluke".

U svojoj tridesetogodišnjoj karijeri, glumica je snimila oko 50 filmova, a intervjuu je započela s napomenom da se raduje što će sama biti kreator svog života, dnevnih obaveza i rasporeda uopšte. Iako je zahvalna na svemu što je postigla u glumačkoj industriji, oduvek je bila zabrinuta za svoj privatni život na koji je mnogo uticala njena slava.
- Uvek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu - rekla je glumica i otkrila da je sama sa sobom obavila ozbiljan razgovor o uspehu koji je postigla za 30 godina aktivnog rada.

- Rekla sam samoj sebi: 'Prestani da tražiš jer ga već imaš i nema više šta da se dokazuješ. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda uspeha.

Pričala je i o saradnji s producentkinjom filma "Izgubljeni grad", Lizom Chasin i priznala da je srećna što je sarađivala sa takvom osobom iz filmske industrije.

- Ako iznenada odlazim, želim to da učinim s pravom osobom",objasnila je glumica koja je u toj komediji glumila Loretu i bila je jedan od producenata na projektu. Na pitanje kada će se vratiti glumi, kratko je poručila "Ne znam".

Publika s nestrpljenjem očekuje njen novi film "Bullet Train", akcioni triler koji stiže početkom avgusta u kojem, uz nju, glavne uloge imaju Brad Pitt, Michael Shannon i Joey King.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/elle/najžena


>