Region

Svet

Region

SNEŽNA KRALJICA 3: Vatra i led od sutra u bioskopima! VIDEO

Najnoviji deo stare bajke o Snežnoj Kraljici SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED od sutra će se naći na repertoaru domaćih bioskopa. 

SNEŽNA KRALJICA 3: Vatra i led od sutra u bioskopima! VIDEO Foto: PromoBajka o večnoj borbi dobra i zla dobija nove oblike u vrhunskom animiranom hit filmu koji je sinhronizovan na srpski jezik. Treći nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće nas i ove zime!  Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može pronaći mir. Njen san je da pronađe  roditelje i konačno da okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima te će se na tom putu susresti s novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt.

Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu… Jedan od najpopularnijih mladih glumaca Bojan Perić pridružio se glumačkoj podeli u novom animiranom filmu SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED. Perić u ovom hit ostvarenju tumači ulogu princa Rolana a glavna partnerka mu je Iva Stefanović koja tumači ulogu Gerde.
 
Film SNEŽNA KRALJICA 3 : VATRA I LED u domaće bioskope stiže sutra  12.01 u distribuciji Blitz Filma. Ostale uloge tumače: Tomaš Sarić, Marko Marković, Jelena Trkulja i Ivan Jovčić. U okviru već tradicionalne manifestacije PORODIČNI DAN  u bioskopima Cineplexx organizovali smo i specijalnu svečanu  projekciju filma SNEŽNA KRALJICA 3: VATRA I LED u nedelju 15.01 u bioskopu Cineplexx u tržnom centru Delta City a na kojoj će se glumačka ekipa družiti sa najmladjim posetiocima bioskopa. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari