Region

Svet

SAY NO MORE: Didi se kupa u zlatu! VIDEO

Pop pevačica i dizajnerka je poslednjih meseci bila vrlo misteriozna po pitanju svog novog spota, držeći fanove u neizvesnosti, ali kada je objavila na društvenim mrežama spot koji je sniman u Americi sve je postalo jasnije. 

SAY NO MORE: Didi se kupa u zlatu! VIDEO Foto: PromoNaime, Dijana je u utorak imala premijeru spota SAY NO MORE koji je sniman sa inostranom zvezdom Shaggy, i sve je iznenadila scenama iz ovog video ostvarenja. Atraktivna Didi u spotu izgleda veoma izazovno, a igrajući sa Shaggy verujemo da nije ostao ravnodusan.  Uvek inovativna i drugacija i ovoga puta uspela je da pomeri granice. Scena iz spota koju su zapazili mnogi bilo je kupanje u zlatu u kome je kako se i vidi uzivala. Nece se zaustaviti na ovome, vec vredno radi na prvom albumu koji će izdati za američko trzište. Potpisala je ugovor sa najvećim svetskim producentima u Holivudu! Više je ništa ne može zaustaviti, otkriva izvor blizak pop zvezdi.  Sa Dijanom u Americi radi više od 100 ljudi, koji imaju dugogodišnju karijeru i izvanrednu reputaciju na svetskoj muzičkoj sceni. 

Didi J se putem društvenih mreža zahvalila svojim saradnicima u Americi, na ovaj način... ”Big THANKS to my team and especially to @direalshaggy, my producers @gilgreen @garciasworld @joelabisi for making this video happen! Thank you @unlawfullady @shirifauer @ooomar @hairbyeduardo The video is out now worldwide!! https://m.youtube.com/watch?v=vUcyj56oDjk #didij #shaggy #saynomore #video #finally #usa #miami #gilgreen #bestvideoever” ”Say no more ft. Shaggy video is out now! Like it, share it and let's make it big! @gilgreen @garciasworld @joelabisi @shirifauer @ooomar @unlawfullady @hairbyeduardo @direalshaggy #saynomore #shaggy #didij #newvideo #usa”


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari