Region

Svet

Region

Triler serija Deca zla uskoro na malim ekranima!

Triler serija "Deca zla" uskoro na malim ekranima! Scenario za deset epizoda serije “Deca zla”, napisali su Katarina Mitrović i Bojan Vuletić tokom 2020. godine.

 Triler serija Deca zla uskoro na malim ekranima! Screenshoot/Instagram/narodnaknjiga

Produkcijska kuća Firefly productions snimila je novu seriju “Deca zla”, koja je ekranizacija popularnog istoimenog trilera.

Serija po romanu "Deca zla" rađena je u saradnji sa Telekomom Srbije, a za režiju su angažovani Ivan Stefanović i Vladimir Tagić.

„Od trenutka kada se roman Deca zla pojavio pred čitaocima, jedan od najčešćih komentara bio je onaj prema kome po tekstu treba snimiti seriju. Čitaoci su u priči prepoznavali slike, osećali su aktere i vizuelizovali su njihove postupke.

Iskreno se radujem što će se želja većine njih uskoro ispuniti. Uveren sam da će saradnja sa produkcijom Fajerflaj iznedriti novu dimenziju priče o Nikoli Bobiću, Ani Basti i drugim junacima koji su vas u prethodnom periodu uzbuđivali i terali na razmišljanje.

Takođe, nadam se da ćemo se jednom, jednako kao i danas, romanu vraćati i u seriji prepoznati još jedan putokaz, kada govorimo o retkim ovdašnjim trilerima“
, istakao je autor ovog bestselera Miodrag Majić.
 

Serija - U klinču epizoda 7: Vanja pokušava da pomogne Aljoši! (VIDEO)


 Serija "Deca zla" imaće 10. epizoda

Radnja ovog uzbudljivog trilera smeštena je u Beograd, u kući na Dedinju, gde se dešava dramatično ubistvo političara. Nakon što nepoznata osoba ubija žrtvu i ostavi krvavi dukat u njenoj ruci, što jasno ukazuje na ritualno ubistvo, otvara se niz pitanja i događaja koji se moraju rešiti. Potraga za ubicom nas uvodi u svet prepun zločina iz strasti, osvete, opomena i simbolike.

Iako to isprva ne želi, Nikola Bobić postaje advokat optuženog, a kako istraga napreduje, on ulazi u igru koja će biti u potpunosti promenjena.


„Veoma smo srećni što nam je Miodrag Majić ukazao poverenje za ekranizaciju Dece zla, romana koji je oborio sve rekorde čitanosti i postao svojevrstan kult. Deca zla u sebi vešto spajaju triler i melodramu, ali i delikatnu socijalno-društvenu analizu naših svakodnevica, te nas je upravo ta složenost privukla i uverila da je ovo projekat za nas. Siguran sam da će i serija, baš kao i roman, biti nešto sasvim novo na našem tržištu“, rekao je  Boban Jevtić, kreativni direktor produkcije Fajerflaj (Firefly).


Uloge: Radovan Vujović, Nikola Kojo, Anica Dobra, Milica Janevski, Jovana Stojiljković, Radomir Nikolić, Ljubomir Bandović…

Seriju “Deca zla” ćemo gledati na kanalima Superstar i Prvom programu RTS-a.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>