Region

Svet

Darko Lazić obnovio vezu sa Marinom, pa je ponovo prevario!

Pevač Darko Lazić obnovio je vezu sa bivšom verenicom Marinom Gagić, pa je ponovo prevario, a ona je nakon toga napravila skandal...

Darko Lazić obnovio vezu sa Marinom, pa je ponovo prevario! Screenshoot/Instagram

Darko Lazić je ovog puta doživeo veliku neprijatnost kada mu je na vrata kuće u Brestaču došla bivša verenica Marina Gagić, koja je počela da viče i histeriše na njega nakon što je čula da je vara s Katarinom S. iz Ugrinovaca.
Marina Gagić i DarkoLazić su bili obnovili romansu i delovalo je da će uskoro opet početi zajednički život.

Posle kraha njegove ljubavi s Barbarom Bobak, on se brže-bolje vratio Marini, iako je ona ranije pričala da neće ni da čuje za njega. Viđali su se gotovo svakodnevno, provodili vreme sa zajedničkim detetom, a ona je čak jednom navodno i prenoćila u Darkovoj kući u Brestaču.


Sagovornik blizk pevaču ističe da su se Marinini roditelji protivili tome da ona opet bude s Lazićem, ali ona nije htela da sluša njihove savete. Mislila je da se Darko promenio i da želi da živi s njom i njihovim sinom.

Kad je u medijima videla njegove slike s Katarinom S, odmah je shvatila da je on u paralelnoj šemi sa obe, pa je doživela pomračenje uma. Odjurila je do njegove kuće u Brestaču i napala ga, naočigled ljudi koji su prolazili ulicom.

Unezvereno je vikala i urlala na njega, gađala ga svime što joj je palo pod ruku, a Lazić joj je govorio da se smiri.Izvor s lica mesta kaže da je pevačeva majka Branka Lazić neko vreme posmatrala nemili događaj, a onda se umešala i prišla Marini. Tad se situacija malo smirila, Branka je nešto tiho govorila bivšoj snajki, pa je ona nastavila da jeca i plače, ali više nije urlala.

Darko nije ni pokušao da se opravda za svoj postupak, navodi sagovornik, a prenosi "Kurir".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir/blic

Povezane vesti:


>