Ostalo

Sme�no

SkyShowtime objavio datum predstavljanja i ekskluzivni sadržaj!

Novi striming servis SkyShowtime danas je objavio datum predstavljanja svoje platforme, sa početkom od 20. septembra 2022. godine. Vrhunska ponuda ekskluzivnog i popularnog zabavnog programa naći će se prvi put u milionima domova širom Evrope.

SkyShowtime objavio datum predstavljanja i ekskluzivni sadržaj! Foto: Promo




Novi panevropski striming servis premijerno će biti pokrenut 20. septembra u nordijskim zemljama.

Sledi uvođenje platforme i u Holandiji, na Pirinejima i u centralnoj i istočnoj Evropi.

U ponudi - ekskluzivne televizijske premijere holivudskih filmova i nove serije iz najpoznatijih svetskih filmskih studija.



Zajedničko ulaganje kompanija Comcast (NASDAQ: CMCSA) — osnivača NBCUniversal i Sky — i Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA), SkyShowtime će biti dostupan u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj od 20.septembra, a tokom 4. kvartala i do kraja godine - i u Holandiji. Platforma će se u narednim mesecima i tokom 1. kvartala 2023. širiti na Španiju, Portugaliju i Andoru i centralnu i istočnu Evropu. Time će biti obuhvaćena tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, Crne Gore, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovačke i Slovenije. Konkretni datumi lansiranja i cene preuzimanja spomenute platforme biće objavljeni narednih meseci. 

SkyShowtime će kroz ovaj servis na jednom mestu predstaviti najbolji zabavni program najvećih svetskih studija i kreatora sadržaja i zanimljivih priča. Na raspolaganju će biti hiljade sati kvalitetnog zabavnog programa za celu porodicu, a u ponudu će biti uključen širok izbor serija i filmova koji se željno iščekuju širom sveta.

Između ostalog, na SkyShowtime-u ćete moći da ekskluzivno da gledate televizijske premijere bioskopskih filmova Paramount Pictures i Universal Pictures, dva najstarija holivudska studija koji su zajedno zaslužni za skoro 50 posto holivudskih filmova.

Na SkyShowtime platformi pronaći ćete bogat izbor novih najvećih filmskih hitova ubrzo posle njihovih bioskopskih premijera i predstavljanja kućnom auditorijumu kablovskih operatera, među kojima su Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance i The Bad Guys. 
 

U ponudi SkyShowtime-a će takođe naći i nove vrhunske rukopisne serije, sadržaji posvećeni deci i porodici, kao i izbor čuvenih literarnih naslova i paketi emisija sa različitih poznatih platformi – Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock,  i sve to – strimovano na jednom mestu! U okviru SkyShowtime-a gledaće se i programi, dokumentarci i specijalne emisije proizvedene na lokalnom tržištu.

U nordijskim zemljama, kroz partnerstvo sa Paramount-om, SkyShowtime će zameniti postojeći striming servis Paramount+, pa će sadašnji i budući korisnici moći da gledaju najbolje filmove s te platforme kao što su Halo, Yellowstone, The Offer i Star Trek: Strange New Worlds, kao i proizvode televizijske mreže SHOWTIME® Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber i The First Lady. Uz to, pretplatnicima će po prvi put biti omogućen pristup još većem broju novih i ekskluzivnih serija i filmova – iz najbolje selekcije koju nude Universal Pictures, Sky Originals i NBCUniversal.
  
Od samog početka, korisnici će moći da gledaju premijere pojedinih dugo očekivanih SHOWTIME® drama kao što su American Gigolo, Sky Originals The Rising, The Fear Index, The Midwich Cuckoos i Law & Order Season 21 od Peacock-a. Tokom dolazećih meseci će se postepeno tom bogatom spisku priključivati i premijere novih serija kao što su Yellowstone Season 5, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Vampire Academy i SHOWTIME® serije Yellowjackets Season 2 i Let The Right One In. 

„Vreme je za SkyShowtime – novi veliki striming servis u Evropi“, izjavio je Izvršni direktor SkyShowtime Monti Sarhan (Monty Sarhan) i dodao: „Samo nekoliko meseci pošto smo dobili potrebne dozvole, SkyShowtime zvanično će biti predstavljen 20. septembra 2022. godine. Srećni smo što će naši korisnici dobiti ekskluzivni pristup najnovijim serijama i filmskim premijerama iz naših čuvenih i svetski priznatih studija. Radujemo se i tome što ćemo uskoro podeliti više pojedinosti o datumima pokretanja platforme i na našim drugim tržištima – čime ćemo SkyShowtime učiniti dostupnim za još više ljudi širom Evrope“.

„Oduševljeni smo što ćemo pokrenuti SkyShowtime širom nordijskih zemalja i jedva čekamo da svojim korisnicima ponudimo elitnu selekciju globalnih serija i filmova – na jednom mestu“, istakla je Regionalna generalna menadžerka SkyShowtime-a za severnu Evropu Henrijet Skov (Henriette Skov). 

Servis će biti direktno dostupan korisnicima putem SkyShowtime aplikacije za Apple iOS i tvOS, Android uređaje i putem veb-sajta.


Mesečna pretplata SkyShowtime će iznositi € 6,99 Evra u Finskoj, SEK 79 u Švedskoj, NOK 79 u Norveškoj i DKK 69 u Danskoj. 

SkyShowtime će biti dostupan širom nordijskih tržišta i putem lokalnih distribucionih partnera: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Telmore and YouSee from Nuuday Group i TV 2 Play. 
  
Podržan od strane platforme Peacock, SkyShowtime je posebno kreiran za tržišta Evrope i posvećen njihovim specifičnostima. Kroz više regionalnih kancelarija širom Evrope, SkyShowtime će dosledno biti posvećen svojim korisnicima i kroz svoje prisustvo na datim tržištima - konstruktivnom pristupu partnerstvima, sadržaju i marketingu. Od trenutka pokretanja u više od 20 zemalja, SkyShowtime aplikacije i sadržaj biće raspoloživi na 18 različitih jezika.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>