Region

Svet

Region

Zlatni dečko epizoda 2: Maki uzima Denisa u svoje ruke! (VIDEO)

U nedelju 4. septembra u 21h na kanalu Superstar emitovana je 2. epizoda serije “Zlatni dečko” u kojoj Maki uzima Denisa u svoje ruke!

Zlatni dečko epizoda 2: Maki uzima Denisa u svoje ruke! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





 “Zlatni dečko” epizoda 2:



Diksi izbacuje Denisa iz stana.


Džoni i Soni dolaze po Denisa i objašnjavaju mu da su mu oni sada menadžeri jer ga je Čaki zamenio za dugove.

Denis dobija kuću i instrukcije da mora da zaboravi na poroke i samo da se fokusira na treninge i fudbal. Međutim, on odlučuje to da ignoriše i prvom prilikom pravi žurku.

Pripreme Denisa su teže nego što su se činile. Maki smatra da je najbolje da se useli kod njega u kuću.




Denis želi da odustane od fudbala i da ode kod Sare. Ona mu to ne dozvoljava.

Došlo je vreme za raskid ugovora i sklapanje novog!


Zlatni dečko je srpska mini-serija od pet epizoda snimana tokom 2020/21. godine u režiji Ognjena Jankovića i po scenariju Alekse i Vuka Ršumovića i samog reditelja.

Telekom Srbija podržao je celu priču, ali i nemačka kompanija “Beta film”. Predstavnik ove kompanije za Balkan, uoči snimanja, istakao je da se sa ovim filmom i serijom desilo nešto što se obično ne dešava na početku produkcije kada je reč o ovakvim sadržajima.

“Zlatni dečko” je prvi premijerno prikazan sprski film u 2022. godini. Beogradska premijera održana je 11. januara i videlo ga je više od 200.000 ljudi. Scenario za film i seriju sa Jankovićem zajedno su radili Vuk i Aleksa Ršumović. Direktor fotografije je Luka Milićević, scenograf Aljoša Spajić, kostimografkinja Jelena Stefanović, a za šminku je bila zadužena Tanja Vidanović. Film i seriju producirali su Uglješa Jokić i Ognjen Janković, a izvršna producentkinja je Jelena Radenković.

Uloge tumače: Denis Murić, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Andrija Kuzmanović, Alisa Radaković, Jovana Gavrilović, Tihomir Stanić i drugi.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tvinemania

Povezane vesti:


>