Region

Svet

Miki Jevremović i dalje u komi: Tatin život je u Božjim rukama!

Miki Jevremović i dalje se nalazi u komi, nakon što je 27. decembra doživeo težak moždani udar. Od tog trenutka, njegova ćerka Jelena, neprestano bdi nad ocem čije stanje i dalje ne promenjeno.

Miki Jevremović i dalje u komi: Tatin život je u Božjim rukama! Foto: Screenshot YouTubeIako je prošlo dve nedelje otkako je Miki Jevremović završio u bolnici usled moždanog udara, stanje je i dalje kritično. Njegova ćerka, veoma je zabrinuta za očevo zdravlje, a svojoj deci još uvek nije saopštila da im je deda u komi: "Još uvek sam nesposobna za davanje intervjua i otvoreni razgovor. Nemam snage za to. Rastrgnuta sam između toga da što duže prolongiram da deca saznaju za ovaj nesrećni događaj i bola koji je nemerljiv. I to sve za vreme praznika, kada bi trebalo da slavimo, ne da patimo", rekla je ćerka pevačke legende za "Kurir" i dodala:

"Tatino stanje je nepromenljeno. Vrhunski tim stručnjaka vodi brigu o njemu, ali sada je njegov život u Božjim rukama. Pošto sam pod virusom, ne idem u bolnicu. Od strica Zorana, koji svakodnevno ide u Klinički centar, dobijam informacije o tatinom stanju, koje se, nažalost, ne menja".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari