Region

Svet

HIT GODINE 2016: Pesma Katarine Grujić postala favorit za pobedu! VIDEO

U izboru za HIT GODINE 2016 na našem portalu dešavaju se promene konstantno, a sada je iznenada pesma Katarine Grujić "Drugovi" postala favorit za pobedu!

HIT GODINE 2016: Pesma Katarine Grujić postala favorit za pobedu! VIDEO Foto: Screenshot YouTube/ IlustracijaJuče je napravljen novi presek glasova i ušli smo u treći krug izbora za HIT GODINE, te nam je ostao samo još jedan do kraja. Pobednika biramo 23. januara, a kako se čini, nikad nije bilo neizvesnije ko bi to mogao biti. Iako je pesma Katarine Grujić, "Drugovi", bila na drugoj polovini liste, preko noći je skočila i sada je definitivno favorit za pobedu. Da li će i osvojiti titulu HIT GODINE 2016 zavisi samo od vas, zato glasajte!

Glasanje možete izvršiti sa svih browsera putem vaših računara (mozzila,chrome,explorer.), takođe i putem vaših mobilnih telefona. Anketu možete pronaći kada uđete sa vaših računara sa desne strane i na mobilnim telefonima kada skrolujete skroz na dnu. Svakog dana tačno u 12 časova, imate priliku da putem našeg VIBER čata vidite trenutno stanje glasova na tabeli.

Napominjemo da, ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT 2016 na našem portalu. 

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari