Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 5. septembra do 11. septembra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Uživaćete u dobrom zalogaju. Doduše, moguće je da ćete u nekim momentima preterati, ali šta sad – ponekad je potrebno I opustiti se. Samo, izbegavajte namirnice koje vam iritiraju želudac.

Ljubav

Mars u Blizancima kao vaš vladar – podstaknut je i aktiviran komunikacijom, novim poznanstvima, flertovanjem. Društveni ste i dobro se snalazite u kontaktima sa suprotnim polom, umete da lako zainteresujete one sa kojima se susrećete. Male su šanse da slobodni uplove u stabilan ljubavni odnos, ali su zato velike šanse da se dobro provedete, zabavite i upoznate one sa kojima možete razvijati priču na dalje. Zauzeti Ovnovi – nervoza između partnera i vas će proizilaziti uglavnom iz nerazumevanja ili zbog toga što ni jedno ni drugo nećete biti voljni da se prilagodite i popustite. Ili zbog tajni koje nosite.

Posao

Atmosfera na poslu je takva da vas non stop nešto iritira – tehnički problemi, greške ili pak osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. Ukoliko u ovoj sedmici imate neke obuke, seminare ili pak kraća poslovna putovanja – ova dešavanja će vam verovatno donositi veliku nervozu jer vam remete organizaciju i planove. Koliko god da se osećate rastrgnuto na više strana, ipak je ovo vrlo aktivan period za vas u kojem imate dovoljno energije da sve uspešno privedete kraju. Verovatno iz drugog puta.

Zdravlje

Pojačana nervoza. Osetljivost disajnih organa, povrede.

 

BIK

Hrana

Osim u danima oko punog Meseca kada možete preterivati ( a i više povedite računa o ispravnosti i roku trajanja namirnica)  – tokom ove nedelje prijaće vam manji obroci, sa više povrća.

Ljubav

Prelazak Venere u znak Device će prijati slobodnim Bikovima, jer ovo je energija koju razumete i koja vam prija a isto tako – ovo je i vaše polje ljubavi i zabave. Kod nekih od vas već sada (neki će ipak morati da sačekaju sledeću nedelju) postoje šanse za nove kontakte ili za intenziviranje postojećih. Bićete aktivni u kontaktima sa prijateljima ili preko društvenih mreža. Pojedini Bikovi mogu biti podstaknuti i preko poslovnog segmenta (neko koga već od ranije poznaju). Zauzeti – moguće su manje, prolazne neusaglašenosti. Uglavnom vam je odnos korektan i pored naglašene nervoze kod partnera.

Posao

Trudićete se da svoj posao i obaveze završite na vreme i da se ne mešate mnogo u kolegijalne odnose koji su sada prilično napeti. Komunikacija sa saradnicima i kolegama je u nekoj formi zastoja ili pak vrtite jedne te iste priče a ne pronalazite rešenje. Sve ono što se vezuje za finansije trenutno je vaš prioritet, a izgleda da tu nema nekih spektakularnih pomaka na bolje. Neki od vas mogu pokušati sa dodatnim poslovnim angažmanima, ali sa promenljivim uspehom. Nedelja koja će vas mentalno umoriti.

Zdravlje

Manji problemi sa probavom.

 

BLIZANCI

Hrana

Pred vama je nestabilna nedelja u kojoj ćete biti bez pravih navika kada je ishrana u pitanju. U nekim danima ćete se prejedati, u drugima se tek povremeno setiti da ni zalogaj u usta niste stavili.

Ljubav

Merkur, vaš vladar u ovoj sedmici kreće retrogradnim hodom i to u polju ljubavi i zabave. Ukoliko ste u proteklom periodu upoznali nekog i pokrenuli komunikaciju, sada može dolaziti do zastoja. Teže ćete se sporazumevati i imati manje vremena za priču. Takođe, kod nekih od vas krenuće intenzivnija razmišljanja o bivšim partnerima ili o nekome koga duže vreme niste videli niti čuli. Kod zauzetih Blizanaca komunikacija i u ovoj nedelji nije baš sjajna. Atmosfera će biti s vremena na vreme napeta, naročito u drugom delu nedelje i naročito kod onih koji dele zajednički prostor ili su u braku.

Posao

Iako je vaša energija sada prilično dobra, ne znači da ćete lako ostvarivati ono što želite. Može da se dogodi da vi lično uradite baš sve kako treba, ali da druge osobe ili okolnosti utiču da se situacija komplikuje, oteže i razvlači. Takođe, teškoću vam mogu stvarati povremeni tehnički problemi. Pun Mesec će uticati na vaše polje karijere naglašeno u drugom delu nedelje – u tom periodu obratite pažnju na informacije koje vam dolaze i ne prihvatajte ih zdravo za gotovo. Finansije – troškovi za kuću.

Zdravlje

Stariji – krvni sudovi. Mlađi – varenje, disajni organi, mogućnost povreda.

 
RAK

Hrana

Uglavnom solidne navike što se ishrane tiče. Doduše, prijatelji ili članovi porodice mogu primetiti da ste u poslednje vreme smršali ili da baš varirate što se težine tiče.

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj relaciji – sledi vam nedelja u kojoj će vaša nervoza biti pojačana a mentalna napetost vrlo prisutna. Polje podsvesti je pritisnuto tranzitom Marsa – da, može ovo da ukaže da kod nekih postoje tajna dešavanja koja donose opterećenje. No, isto tako – ovo može biti i pokazatelj vaše brige i nervoze oko poslovno – finansijskog sektora. I pored oscilacija vašeg raspoloženja – partner će umeti da se postavi na pravi način i doprinese stabilnosti odnosa. Slobodni Rakovi – kontakata sa suprotnim polom ima, ali za sada to može biti samo u okvirima flertovanja i lakih priča.

Posao

Ta nervoza oko finansija jeste sa razlogom – moguće je da vam u ovoj nedelji naleti talas troškova koji će vam vrlo solidno isprazniti novčanik. Posao i obaveze uglavnom pokušavate da obavljate korektno, mada ni tu nema nekih spektakularnih pomaka niti razvoja situacije u pravcu koji vama odgovara. Generalno gledano – nedelja u kojoj ćete dosta žuriti, biti pritisnuti rokovima a nećete baš imati sjajnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Nekima od vas sledi najava makar jednog kraćeg poslovnog putovanja.

Zdravlje

Osetljiv stomak, mogući problemi sa virusima i zubima.

 

LAV

Hrana

Bilo koja „teža hrana“ ili veća količina – kod vas će izazivati problem sa varenjem, sa crevima. Takođe, namirnice morate proveravati što se ispravnosti tiče i izbegavati bilo koju vrstu alkohola.

Ljubav

Kod slobodnih Lavova nema nekih posebnih ljubavnih dešavanja. Ukoliko ste u prethodnom periodu ostvarili neki zanimljiv kontakt, on se sada razvija ali prilično sporo i sa zastojima. Takođe, moguće je da je osoba koja vam se dopada otputovala i da je obim komunikacije smanjen. Generalno gledano – u ovoj nedelji uglavnom imate povremene kontakte a gro vremena ipak posvećujete svojim prijateljima. Zauzeti Lavovi – fokus ste sa partnerskih odnosa skrenuli na ono od čega se živi. Komunikacija sa partnerom nije sjajna – ili je premalo zajedničkog vremena ili ste svako u svojim obavezama i mislima.

Posao

Pun Mesec koji se u ovoj nedelji dešava u znaku Riba govori o preokupiranosti najpre finansijskim segmentom kod vas. A tu situacija baš i nije sjajna. Koliko god da zarađujete –teret troškova i obaveza koje morate regulisati je prilično velik. Što se funkcionisanja u poslu tiče – dosta onog što ste pokrenuli ili pokušali da aktivirate je u zastoju ili nemate dovoljnu podršku od saradnika da biste to razvijali. Imaćete probleme vezane za papirologiju i tehnička sredstva – greške, propusti, zastoji i odlaganja.

Zdravlje

Pojačana nervoza, problemi sa spavanjem.

 

DEVICA

Hrana

Trudićete se da se na vašem meniju uglavnom nađu izbalansirani obroci – i sa žitaricama i povrćem i mesom i mlečnim proizvodima. Ono što će vam malo kvariti ovu zdravu koncepciju jesu slatkiši.

Ljubav

Ulazak Venere u vaš znak pogoduje slobodnim Devicama – moguće je da u ovom trenutku postoji komunikacija sa nekim koja vas inspiriše i daje vam vetar u leđa. Taj kontakt će se nastaviti, polako ali sigurno vas vodi u potencijalnu ljubavnu priču. Oni koji još uvek nisu zainteresovani ni za koga – vi ste na ulasku u fazu koja može promeniti vaš emotivni status i to prilično brzo i neočekivano. Kod nekih od vas – pojačava se sklonost ka avanturama. Zauzete Device – pun Mesec  u partnerskom polju govori o potencijalnim problemima i pojačanoj nervozi između voljene osobe i vas. Na tapetu će biti tajne.

Posao

Mars iz polja karijere, uspeha ali i nadređenih – u kvadratnom je aspektu prema planetama u vašem znaku. Ova energija donosi nepredvidivost, pritisak na vas, promenljivost u planovima i obavljanje više poslova u isto vreme. Troši vas energetski i donosi vam pojačanu nervozu a može uticati i na vašu fokusiranost i organizovanost. U ovoj je nedelji moguća i pojačana napetost u komunikaciji sa saradnicima. Dosta troškova čiji se obim ne smanjuje utiče na vašu finansijsku stabilnost.

Zdravlje

Starije Device mogu imati problem sa cirkulacijom i pritiskom. Mlađi – osetljiv stomak, nervoza.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>