Zadruga

Parovi

Miljana Kulić ne odustaje od rijalitija, a evo u kakvom se stanju nalazi!

Ugovor je već potpisan! Miljana Kulić ne odustaje od rijalitija "Zadruga 6", a evo u kakvom se stanju sada nalazi!

Miljana Kulić ne odustaje od rijalitija, a evo u kakvom se stanju nalazi! Screenshoot/Instagram





Bivša zadrugarka Miljana Kulić još uvek se nalazi u bolnici zbog komplikacija koje su usledile nakon operacije želuca, međutim, kako se navodi, nju to ne sprečava da ponovo uđe u rijaliti.

Naime, po saznanju portala Srbija Danas, Kulićeva je potpisala ugovor za šestu sezonu rijalitija "Zadruga", a kako se navodi, njeno stanje je znatno bolje, međutim još uvek ima temperaturu koja je posledica korišćenja antibiotika.

- Miljana je bolje, ima temperaturu, zato je još u bolnici, od antibiotika je dobila neku gljivicu. Što se tromboze tiče, stanje joj se poboljšava - rekao je izvor blizak porodici Kulić.





- Za Zadrugu se ne zna tačan dan ulaska, jer mora da se oporavi i da sve ovo prođe, ali je ugovor potpisan za Zadrugu 6 - zaključio je izvor za pomenuti portal.


U novu sezonu Pinkovog rijalitija ulazi i Nišlija Danijel Denić, koji je istakao da nije Miljanin bivši dečko, kao i da ne poznaje Kuliće.






- Nisam bivši dečko Miljane Kulić, imam suprugu. Ne poznajem porodicu Kulić i nemamo nikakve veze - rekao je Danijel za Informer.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf

Povezane vesti:


>