Svet

Region

Uhapšeno 16 osoba osumnjičenih da su pokrali Kim Kardašijan! VIDEO

Kim Kardašijan preživela je pravu dramu kada je pokradena prošle godine u Parizu, gde je držana na nišanu, a sada je zbog toga uhapšeno 16 osoba!

Uhapšeno 16 osoba osumnjičenih da su pokrali Kim Kardašijan! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeKim Kardašijan prošle godine doživela je najgori i najstresniji trenutak u svom životu, kada je grupa ljudi upala u njen apartman, držala je na nišanu i ukrala nakit vredan 9 miliona evra. Ceo strašni događaj desio se u Parizu gde je Kim boravila zbog Nedelje mode, a ovaj incident je jako potresao, te je potražila pomoć stručnih lica.  Ipak, sada bi možda mogla da dobije bar neku vrstu mira, obzirom da je policija saopštila da je uhapsila 16 osoba, dok su neki zadržani na saslušanju zbog sumnje da su umešani u ovaj incident. Šta će se dalje dešavati, ostaje nam da vidimo. 

Inače, najpoznatija starleta tada se povukla sa svih društvenim mreža, a pričalo se i o tome da je prestalo snimanje rijalitija koji je proslavio njenu porodicu i nju. Međutim, E! televizija iznenada je objavila trejler za novu sezonu koja počinje u martu, a gde Kim upravo priča o tome šta se desilo.  

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari