Svet

Region

Preminula glumica i manekenka Šarlbi Din! (VIDEO)

Južnoafrička glumica Šarlbi Din (Charlbi Dean), koja je igrala u filmu "Trougao tuge", ovogodišnjem osvajaču Zlatne palme u Kanu je preminula.

Preminula glumica i manekenka Šarlbi Din! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Vest o smrti glumice i manekenke potvrdio je i njen PR, koji je za TMZ izjavio da je Šarlbi preminula u Njujorku, od "neočekivane i iznenadne bolesti", ali nije precizirao tačan uzrok smrti.


Ovo je, inače, jedna od najuspešnijih godina u Šarlbinom životu, budući da je njen film "Trougao tuge", pored toga što je dobio Zlatnu palmu, proglašen jednim od glavnih pretendenata za Oskara.




Očekivalo se da će nakon uspeha ove crne komedije karijera lepe glumice ići nabolje i da će ona uskoro postati jedno od najpoznatijih imena svetskog fima.


Išlo joj je sjajno i na privatnom planu, budući da se pre četiri meseca verila sa svojim dečkom Lukom Čejsom Vokerom. Par je bio u vezi četiri godine, a Šarlbi je zaprošena u istoj ulici na Menhetnu u kojoj su se Luk i ona prvi put poljubili.





Dinova je s verenikom i psom stanovala u Holivud hilsu, u Njujorku, a do sada je imala više zapaženih uloga, u ostvarenjima "Intervju s Bogom", "Crna Munja" i "Spad".



Glumica Šarlbi Din je preminula u 32-oj godini.



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>