Svet

Region

Zlatni Globus 2017: Dodeljene prestižne nagrade! Ubedljiv trijumf filma LA LA LAND! VIDEO

Noćas je u Los Anđelesu po 74. put održana dodela prestižne filmske nagrade Zlatni Globus 2017, a film "La La Land", izdominirao je na sinoćnoj ceremoniji.

Zlatni  Globus 2017: Dodeljene prestižne nagrade! Ubedljiv trijumf filma LA LA LAND! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeNaime, iako se mnogo očekivalo od istorijskih filmova poput "Deadpola" i serije "Mr. Robot", na sinoćnoj dodeli Zlatnog Globusa, najviše nagrada uvedljivo je odneo romantični film "La La Land". Filmsko ostvarenje u kojoj glavne uloge tumače Rajan Goslin i Ema Ston, bio je nominovan u čak sedam kategorija, a uspeo je da osvoji sve. Pripale su im nagrade za glavnu mušku i žensku ulogu, nagrada za najbolji film, senario, režiju, muziku i najbolju pesmu.

U ostalim kategorijama niko više nije odneo od jedne nagrade, osim francuskog filma "Elle", odnsosno glumica Isabel Hupert, koja je osvojila nagradu za najbolju glumicu u tom filmskom ostvarenju, dok je sam film statuom Zlatnog Globusa nagrađen za najbolje strano ostvarenje.  Najbolji dramski film je "Moonlight", dok je najbolji glumac u toj kategoriji Kesi Aflek.  Nagrade za sporedne uloge dobili su Aron Tejlor Džonson, za film "Noćne životinje"  i  Viola Dejvis za film "Fences".  Film "Zootropolis" dobio je nagradu za najbolje animirano delo.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari