Region

Svet

Region

Ceca Bojković o seriji U klinču: Poučna serija, prepoznaće se i deca i roditelji!

Ceca Bojković o seriji "U klinču", gde glumi Anku, kaže da je serija poučna i da će se prepoznati  i deca i roditelji! Roditelji kroz seriju mogu da uvide gde su im greške jer koliko god da se trude da budu idealni i bezgrešni to je apsolutno nemoguće.

Ceca Bojković o seriji U klinču: Poučna serija, prepoznaće se i deca i roditelji! Foto: Produkcija Režim

Prva epizoda „U klinču“ koju predvode Branka Katić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković i Mihajlo Veruović Vojaž privukla je više od milion gledalaca ispred malih ekrana – svaki četvrti gledalac bio je uz novu domaću seriju RTS-a. Ceca, koja tumači ulogu bake Anke, seriji predviđa veliki uspeh jer je potpuno drugačija i predstavlja osveženje u trenutnoj ponudi.

„To je prava porodična serija, ali ne u smislu komedije, ne u smislu neke teške drame, nego je bukvalno kao što je sam život. Tu se prati nekoliko porodica i deca u tim porodicama, a tu su nesporazumi, sukobi sa roditeljima, što je vrlo česta pojava i normalna pojava, kada su mladi u tim godinama.”, istakla je glumica Svetlana Ceca Bojković.

 

Serija - U klinču epizoda 3: Sasvim neočekivano rešenje! (VIDEO)Dodaje da je serija poučna pa bi trebalo da je gledaju i stari i mladi.


„Roditelji kroz seriju mogu da uvide gde su im greške, jer koliko god da se trude da budu idealni i bezgrešni to je apsolutno nemoguće. Upravo o tome serija govori. Mnogi ljudi prvo žele dete, a onda ga dobiju i imaju neki plan sa njim, dete bude kao neki njihov projekat. Kroz odrastanje svoje ćerke ja sam i sebe uhvatila u toj zamci. Zašto ona nije takva, nego je ovakva. Dete koje ste stvorili je biće potpuno za sebe, a to je veoma teško shvatiti. I uglavnom se zbog te neke roditeljske brige prave velike greške“, navodi glumica.

Cecu Bojković su gledaoci navikli da gledaju u porodičnim serijama, ali ovo je jedna drugačija uloga.

„Baka koju tumačim je izgubila sina i snaju u saobraćajnoj nesreći i sama podiže unuka. Meni se uloga dopala jer ona nije stereotipna baka, nego veoma moderna. Ona i unuk su više drugari, s tim što baka ipak neke stvari, s obzirom na generaciju kojoj pripada, drugačije shvata, što je i normalno. Ali je vrlo tolerantna i oprezna u vaspitanju njega“, istakla je glumica.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>