Region

Svet

Region

Serija - U klinču epizoda 3: Sasvim neočekivano rešenje! (VIDEO)

Serija "U klinču" epizoda 3. biće emitovana na RTS-u u sredu 31. avgusta u 20 časova. Sasvim neočekivano rešenje ukazaće se Velji i Tadiji!

Serija - U klinču epizoda 3: Sasvim neočekivano rešenje! (VIDEO) Foto: Promo„U klinču“ - 3. epizoda

U trećoj epizodi serije „U klinču“ Tein i Aljošin odnos je u krizi nakon što mu je ona saopštila da odlazi na studije u Milano.

Život kod Simketa čiji dani protiču u igranju video igara uz večite lekcije mudre baka Anke, Aljoši ne pomažu preterano da se izbori sa besom i tugom. 

Nakon što je Filip, kako bi se izvukao iz pokeraških dugova, opljačkao sopstvenu kafanu „Trst“, Vanja je na ivici nervnog sloma. Probleme sa novcem imaju i Velja i njegov glavni trener Tadija koji pokušavaju da održe bokserski klub da ne potone. Ukazaće im se sasvim neočekivano rešenje.


U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž.
 

Ceca Bojković o seriji U klinču: Poučna serija, prepoznaće se i deca i roditelji!


 

Serija - U klinču epizoda 4: Simketov monotoni život se menja! (VIDEO)U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>