Region

Svet

Severina je uhapšena, a sada se oglasio njen bivši muž!

Pevačica Severina uhapšena je juče zbog nemilog događaja koji se dogodio u njenoj porodičnoj kući, a sada je ovim povodom oglasio i njen bivši muž Milan Popović.

Severina je uhapšena, a sada se oglasio njen bivši muž! Screenshoot/Instagram




Severinu je prijavila sestra Marijana koja je navela da je završila u bolnici zbog povreda koje je dobila.

- Ne želim da komentarišem insinuacije i netačne navode, ali želim da skrenem pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom i sigurnom okruženju - rekao je Milan Popović za Jutarnji list.

Podsetimo, povodom ove situacije oglasila se i pevačicina majka Ana Vučković.

- Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru - rekla je Severinina majka za Večernji list.






Požeškoj ulici u Splitu, gde stanuje majka Severine Vučković, odigrala se prava drama, kada se pevačica žestoko sukobila sa sestrom, između sestra Vučković došlo je i do fizičkog okršaja, a komšije su sada otkrile detalje skandala.

- Samo sam uspeo da saznam da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Seve da joj da ono što je njeno. Onda je jedan taksi stao ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u stan i brzo izletela sa pevačicom. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače da zapomaže i zvoni na sva vrata - rekao je komšija i dodao:




- Drala se da će iskrvariti, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je ćerki da ne prvi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala kao mrtvo telo, sve dok nije došla hitna i odvela je - završio je komšija, prenosi Kurir.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf/kurir

Povezane vesti:


>