Region

Svet

Region

Serija - U klinču epizoda 2: Problemi u Veljinoj kući! (VIDEO)

Serija "U klinču" epizoda 2. biće emitovana na RTS-u u utorak 30. avgusta u 20 časova. Problemi u Veljinoj kući se nastavljaju...

Serija - U klinču epizoda 2: Problemi u Veljinoj kući! (VIDEO) Foto: Promo






„U klinču“ - 2. epizoda:

Druga epizoda serije „U klinču“ uvodi nas u dalje probleme u Veljinoj kući - nakon što je, zbog Aljošinog polaganja prijemnog za studije zvuka, Velja u naletu besa isterao sina iz kuće, majka Mira pokušava da izgladi situaciju u porodici. Ujedno, ova sposobna i strpljiva žena pokušava da vodi svoju malu, ali uspešnu marketinšku agenciju koja se nalazi na prekretnici sa novim, krupnim klijentom, Mitom Topalovićem koga ne prati baš dobar glas. 


Za Aljošinu mlađu sestru, Milicu, odlazak starijeg brata iz kuće otvara čitavo novo polje slobode kako u stanu, tako i u Veljinom klubu. 






Za to vreme, Filipova zavisnost o pokeru kreće po zlu što samo dodatno komplikuje život njegovoj sestri Vanji koja se trudi da održi porodičnu kafanu Trst, u čemu joj ne pomaže ni alkoholizam oca Jakova. 


Nakon što je Tea saznala da ide na studije u Milano, njen i Aljošin odnos je u opasnosti.

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović – Vojaž.





U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović. 

 

Serija - U klinču epizoda 3: Sasvim neočekivano rešenje! (VIDEO)




Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.


Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>