Region

Svet

Glumac Ivan Zablaćanski oženio se danas svojom dugogodišnjom devojkom!

Glumac Ivan Zablaćanski oženio se danas svojom dugogodišnjom devojkom i koleginicom Jelenom Puzić. Među zvanicama našli su se brojni glumci...

Glumac Ivan Zablaćanski oženio se danas svojom dugogodišnjom devojkom! Screenshoot/Instagram

Poznati par dugo je krio svoju romansu, a za njihovu ljubav javnost je saznala tek nakon što su se oboje pojavili u seriji "Crveni mesec".

Par se danas zavetovao na večnu ljubav na tajnoj lokaciji skrivenoj od očiju medija, a prve fotografije mladenaca sada su se pojavile na društvenim mrežama.

Među zvanicama našli su se brojni glumci među kojima su Milan Marić, Miki Damjanović, Slaven Došlo, Iva Manojlović i Vaja Dujović, i drugi, koji su fotografije sa svadbene ceremonije podelili putem Instagrama.


Ivan, sin pokojnog Milenka Zablaćanskog, i njegova izabranica Jelena već godinama uživaju u skladnoj vezi, a kako su isticali za domaće medije, jedno drugom su najveća podrška, ali i najveći kritičari.

 
- Ne može do kraja da se ostavi posao na poslu. I da mi partnerka nije glumica, ne znam da li bi to bilo moguće. Dobro je kada sa nekm to može da se podeli i mislim da je čak i plus to što možemo da se posavetujemo i da iskritikujemo jedan drugog. Bolje je da mi ona kaže da mi nešto nije bilo kako treba, nego neko treći - otkrio je Zablaćanski nedavno tokom gostovanja na Kurir televiziji. 

Maja Marinković iznenadila mnoge svojim izgledom bez šminke!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>