Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 29. avgusta do 4. septembra 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet PlusEvo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Bilo bi dobro da u ovoj nedelji pokušate da ne odstupate od nekih zdravih smernica koje već neko vreme pokušavate da praktikujete. Naročito će vam bolna tačka biti sve vrste slatkiša, torti, sladoleda.

Ljubav

Skoro pa svaki razgovor i pokušaj dogovora sa voljenom osobom imaće u početnoj fazi blokadu, problem ili nerazumevanje. Ovo se može i da ispraviti kasnije, ali ćete oboje morati da malo balansirate i prilagođavate se. Doduše, vi ćete imati veću ulogu u svemu ovome i od vas će više zavisiti koliko brzo ćete uspeti da se uklopite. Odnos sa partnerom tokom ove sedmice je „skokovit“ – u nekim danima ste odlično, u drugim nezadovoljni i teški. Slobodne Vage – nisu ovo neki spektakularni dani da se zaljubljujete i otpočinjete nešto novo. Staro još i kako tako – ali i to će ići promenljivo i teško.

Posao

Merkur koji je prešao u vaš znak odličan je za dogovore, za kompromise, za lepe i opuštene razgovore sa saradnicima. Njegov dobar kontakt sa Marsom daće vam probojnost, elan, snagu izgovorene reči, brzo shvatanje i prilagođavanje. No, taj isti Merkur je već u retrogradnoj senci i u opoziciji sa Jupiterom iz polja partnerstava – pa iz tog razloga svaka priča i dogovor koji sada napravite mogu imati odlaganje, prolongiranje, čekanje koje je duže od onog na šta računate. Naravno, i prejaka očekivanja.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

 

Frizura koja briše godine! Boja je hit ove jeseni!ŠKORPIJA

Hrana

Možda biste vi i uspevali da pobegnete od iskušenja kada je ishrana u pitanju, da nije pojačanih društvenih aktivnosti. A u društvu se tako slatko jede, jel da? I svi apetiti se otvore i pojačaju.

Ljubav

Kako god okrenuli, Škorpijama – bilo da su slobodne ili zauzete nikako da naleti neki, iole duži dobar emotivni period. U suštini, dokle god ste pod kvadratnim uticajem Saturna (do marta iduće godine) – on će vas „terati“ da preispitujete same temelje odnosa (kod zauzetih) i da rešavate da li ostajete i opstajete ili odlazite. Kod slobodnih donosiće ponavljanje iskustava, učenje na greškama, ulaske u slične priče – sve dok ne naučite da cenite na prvom mestu sebe, a onda i odgovornost koju svaki odnos donosi. I jednima i drugima je ova nedelja onako, mnogo bolja za posao nego za ljubav. Jer ljubav može donositi sada samo strasti, nervozu, komplikacije i promene planova u trenutku.

Posao

Kada je posao u pitanju, imamo potpuno drugačiju priču. Doduše, vi ćete kao po običaju žuriti i pokušavati da radite više stvari odjednom, ali će vas situacije usporavati taman koliko je potrebno da se bolje organizujete i ne napravite neki propust. Obaveza će biti zaista puno, a verovatno ćete vi u sve ovo pokušavati da uklopite i neke lične obaveze i prioritete. Sa manjim ili većim uspehom. Ono što jeste povoljno je stanje finansija koje se može snažno „cimnuti“ na bolje. Samo nemojte sve potrošiti.

Zdravlje

Sklonost prehladama.

 

STRELAC

Hrana

Pokušajte da izbegavate prezačinjenu hranu, prženo ili pohovano meso, slatkiše. Znam da će vam sve ovo privlačiti pažnju i otvarati apetit, ali se trudite da budete umereni.

Ljubav

Oni koji su u emotivnim relacijama – pa, solidna nedelja. Nije savršena zbog povremenog manjka razumevanja i nemogućnosti da se sporazumete oko nekih sitnica, planova, vremena – ali se ovo da brzo i prilično lako „Ispeglati“ i rešiti. Dozvolite jedno drugom da budete povremeno u pravu i da vodite – i sve će to biti mnogo jednostavnije. Kod nekih – možda ćete jedno drugom prebacivati da provodite previše vremena sa prijateljima a da odnos stavljate na drugo mesto. Slobodni Strelčevi – sve što je vezano i za provod i za uživanje i za ljubav sada je tako zanimljivo i inspirativno. Ma, uživajte.

Posao

I na dalje će se  u odnosu sa šefovima, saradnicima, kolegama – provlačiti povremeno doza nervoze, impulsivnosti i nerazumevanja. Ovo može uticati na vas u smislu da će vam donositi distrakcije i nefokusiranost, pa ćete biti skloni greškama i propustima. Takođe, obaveza je zaista puno i neke od njih vam mogu biti prilično zahtevne i naporne. Ukoliko pravite dogovor ili potpisujete neki tip ugovora – potrudite se da dobro proučite svaku stavku – da ne biste kasnije bili neprijatno iznenađeni.

Zdravlje

Sinusi, respiratorni organi.

 

Arapsko predviđanje sudbina daće vam odgovore na sva važna životna pitanja! 
JARAC

Hrana

Pritajena nervoza koja čuči u vama prosto traži da bude „zatrpana“ kroz neke sočne, bogate i ukusne zalogaje. No, za vas bi ipak mnogo bolja varijanta bila – manji a češći obroci tokom dana.

Ljubav

Verovatno ništa neće ići onako kako ste vi zamislili i isplanirali kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Postojaće neka prepreka – da li kroz prošlost i dešavanja iz nje, da li kroz lošiju komunikaciju, da li kroz nemogućnost da budete otvoreni jedno prema drugom, da li kroz situacije da će pokušaji prilagođavanja, partnerovi ili vaši – biti slabi i nedovoljni da situaciju zaista pokrenu i reše. Što se slobodnih Jarčeva tiče – ni kod vas nemamo posebno inspirativna dešavanja. Sve što se vezuje za prošlost sada vas sputava, koči, vraća korak unazad. Nikako da se otrgnete i istinski nastavite dalje.

Posao

Ulazak Merkura u polje karijere bi kao trebao da pokrene dogovore, saradnje, komunikaciju, odnos sa nadređenima….U realnosti, malo je verovatno da će se išta značajnije pomeriti, bar ne još neko vreme. Mars u polju poslovne svakodnevice sa jedne strane će doneti napete momente sa kolegama i užurbanost kada su obaveze u pitanju, a sa druge – ipak će vam dati dovoljno elana, volje i potrebe da se usmerite na svoje ciljeve. Finansijski segment je još uvek u blagom padu, ali se polako oporavljate.

Zdravlje

Mogućnost povreda i osetljivost disajnih puteva. Stariji – reuma.

 

VODOLIJA

Hrana

Bilo bi idealno da se na vašem meniju nađe riba, rečna ili morska. Takođe, zeleno lisnato povrće će vam jako prijati. Ako nema zelenog lisnatog – ima grilovanog! Samo da je povrća što više! I vode.

Ljubav

Male su razlike u odnosu na prethodnu nedelju kod onih u emotivnim relacijama. U nekim momentima ste sjajno, u drugima ne baš. Neki tip osujećenosti, odvojenosti, distance – s vremena na vreme mora postojati, pa čak i da ste partner i vi non stop zajedno. Ono što će vas i dalje vući jedno drugom i spajati jeste strast. Ona je živa, budna i vrlo jaka. Emotivne teme i dileme lakše će se prevazići kada vatra gori između vas dvoje. Slobodne Vodolije – emotivna osujećenost. Možete vi i da upoznajete nove ljude i da ulazite u raznorazne tipove odnosa – ali nećete imati osećaj da ste istinski zadovoljni i srećni.

Posao

Poslovno – ovo je jedna vrlo živa i aktivna nedelja u kojoj će vam bukvalno svaki trenutak biti ispunjen dešavanjima. Ok, moraćete paralelno sa poslom da se bavite i nekim ličnim, privatnim obavezama, ali suština je ista – nema mira i odmora za vas. Računajte na sto i jednu promenu i preokret u poslednjem trenutku, tako da se nemojte mnogo oslanjati niti na tuđe niti na sopstvene planove. Mars i Merkur koji su dobri prema vašem znaku davaće vam snagu, fizičku i mentalnu da sve izgurate kako treba.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe. Osetljivost kostiju i zglobova. Krećite se.

 

RIBE

Hrana

Uzimajte crni, ražani ili hleb od integralnog brašna. Za užinu voće. Meso – grilovano, bareno, isto kao i riba. Bez slatkiša. Još samo ovo da ispoštujete i probava će vam biti savršena.

Ljubav

Period nestabilnosti u emotivnim relacijama, posebno kod parova koji žive zajedno ili su u braku se nastavlja. Suština te nestabilnosti mogu biti tajne, partnerove ili vaše ali isto tako i zajedničke finansije, zajednički planovi i dogovori. Čas ćete imati odličnu komunikaciju, čas ćutanje ili čak prebacivanje, kritikovanje. U nekim momentima može izgledati kao da ne postoji mogućnost dogovora i usaglašavanja ali ćete vas dvoje nekako uspevati da pronađete prostor da se stvari dovedu u balans. Slobodne Ribe – ovo baš i nije period spektakularnih prilika za ljubav. Eventualno neka sitnija dešavanja.

Posao

Sve što se vezuje za partnerstva i saradnje, za kontakte sa drugim ljudima – prilično je zategnuto i napeto, a ni kontakti sa kolegama neće baš uvek biti sjajni. Zajednički imenitelj je nervoza i nerazumevanje, kao i različiti načini funkcionisanja. U segmentu poslovne svakodnevice dešavaju se velike aktivnosti, preokreti, kao da se situacija raščišćava i priprema za velike promene. Vaša je energija dobra i umećete da prepoznate trenutak kada je potrebno povući pravi potez.

Zdravlje

Moguće povrede, kao i manje stomačne tegobe. Posetite zubara, proverite i vid.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>