Zadruga

Parovi

Brzo gubljenje kilograma dovodi do brzog vraćanja! Napravite ovu kašu!

Brzo gubljenje kilograma dovodi do brzog vraćanja! Napravite ovu kašu koja čisti creva i skida višak kilograma!

Brzo gubljenje kilograma dovodi do brzog vraćanja! Napravite ovu kašu! Svet Plus
Jeftino i zdravo!


Mršavljenje može biti težak i komplikovan proces ukoliko ste na strogim i rigoroznim dijetama. Osim što loše deluju na zdravlje vašeg organizma, brzo izgubljeni kilogrami se brzo i vraćaju. Zato je jedini proveren način za mršavljenje biranje zdravih i nutritivno bogatih namirnica za obroke, kao i fizička aktivnost.


Doručak, kao najvažniji obrok u toku dana, može predstavljati izazov ako se hranite zdravo. Većina poseže za pekarskim proizvodima u žurbi i nedostatku vremena, ove kalorijske bombe sadrže previše šećera, masti i ugljenih hidrata. 

Neće vašem organizmu pružiti potrebne nutrijente, već će povećati rizik od gojaznosti.


Zbog toga se kao odličan izbor za doručak, ako želite da smršate i hranite se zdravo ističu pšenične mekinje. Sadrže vitamine A, B, E, kao i minerale poput cinka, fosfora, gvožđa, kalijuma, natrijuma i magnezijuma.Deluju protiv toksina, odlične su za probavni sistem zbog vleike količine vlakana koje sadrže. Takođe, povoljno deluju na regulisanje holesterola, jačaju se zidovi krvnih sudova i povoljno mogu delovati na hormonalni balans.

Zbog velike količine vlakana, mekinje će vas dugo zadžati sitim, ovim obrokom nećete uneti puno kalorija u organizam. Doručak od mekinja nije samo niskokaloričan, već je i prilično hranljiv, zadovoljavajući. Mekinje pozitivno utiču na probavu, a samim tim i sprečavaju nakupljanje toksina u crevima.

Kako koristiti mekinje za mršavljenje, odnosno gubitak viška kilograma. Preporučuje se da kupujete mlevene mekinje, potpuno prirodne, bez dodataka ukusa, aroma, šećera. Najčešće se koriste u kombinaciji sa kefirom.

U jednu čašu kefira sipajte kašičicu mekinja. Ostavite da odstoji oko 20-30 minuta, pa onda pojedite na prazan stomak. Kefir je izuzetno bogat probioticima koji su neophodni za imunitet i stabilizovanu probavu. Ukoliko ne volite kefir, možete koristiti i jogurt.

Za pravljenje ove kaše pogodne su pšenične, ovsene, lanene i ražene mekinje. Raž je potrebno pre upotrebe ostaviti da odstoji u prokuvanoj vodi.
 

Arapsko predviđanje sudbina daće vam odgovore na sva važna životna pitanja!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>