Lepota

Ljubav

Frizura koja će vladati ove jeseni! Postoji više varijacija!

Ovo je frizura koja će vladati ove jeseni! Postoji više varijacija, a vi izaberite ono što vašem obliku lica više odgovara.

Frizura koja će vladati ove jeseni! Postoji više varijacija! Screenshoot/Instagram
Iako mnoge dame strahuju da se baš ovako ošišaju jer nisu sigurne kako će im stajati, svetski frizeri kažu da ne treba brinuti zbog toga, jer oblik lica određuje dužinu boba.


 Postoje mnoge varijacije frizure: klasični bob, izduženi paž, bob sa šiškama, asimetrični bob, paž sa preciznim konturama i rezovima. Ako se odlučite za bilo koju od ovih opcija, glavna stvar je da sagledate oblik lica - savetuju frizeri.


Ako imate gustu kosu, onda češće treba da idete kod frizera, jer će bob zahtevati i češće šišanje. Međutim, ukoliko je vaša kosa tanka - onda ste u prednosti - jer će vam ovakva frizura najbolje stajati.


Paž frizura s vremenom gubi svoj oblik, pa je neophodno da redovno posećujete frizera. Sve zavisi od toga koliko kosa brzo raste, ali u proseku, možete da osvežite frizuru jednom mesečno.

Najsrećnije su dame ovalnog oblika lica - one mogu da nose bilo koju vrstu paža, što znači da mogu bezbedno da eksperimentišu i sa dužinom i oblikom frizure.

Devojke sa okruglim licem treba da se odluče za bob sa volumenom na vrhu i produženim krajevima ispred.Šiške su dobre kod osoba koje imaju visoko čelo.

Uz trouglasto lice najbolje idu kose šiške sa razdeljkom na strani. Poželjno je da dužina pokrije jagodice.

Paž bez šiški koristite sa modnim dodacima. Koristite trake, šnale i marame. Uvek možete da napravite i paž sa loknama, pa ćete tako postići i volumen.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>