Zdravlje

Ljubav & Sex

Hristos se rodi! Spasite porodicu, dobite poklon! FOTO

Organizacija 28. Jun, planira da pomogne još 5 porodica pre Srpske nove godine, i računaju na našu pomoć.

Hristos se rodi! Spasite porodicu, dobite poklon! FOTO Foto: 28 JunU njih spadaju trinaestogodišnja devojčica koja pati od strašnih opekotiina od glave do pete, jednogodišnja beba koja se hrani preko cevi koja prolazi kroz njegov stomak, i samohranu majku koja ima petoro dece. Nakon što donirate, molimo vas da pošaljete mejl na adresu [email protected] a mi ćemo vam poslati na poklon brojanicu iz srpskog manastira sa Kosova. 

Za donacije iz inostranstva putem PayPal-a ili kreditnom karticom kliknite na link: https://28jun.org/#donate  Ako ste u Srbiji, pošaljite SMS na broj 2552 

Neki od naših uspeha u poslednjih par meseci: pomoć trinaestogodišnjem Nemanji Leontijeviću iz sela Kožuar koji je uspešno primio hemoterapiju, naši volonteri su posetili njega i njegovu porodicu i dostavili neophodnu zimsku odeću, čizme i nekoliko meseci zalihe soka od aronije koji mu pomaže u lečenju, Božićne poklone njegovoj porodici kao i novac koji će pomoći njegovim roditeljima da plate račune. Jedanaestogodišnji Aleksandar Antonijević i njegova sestra Katarina iz sela Ponikovića, dobili su odeću i materijale, kao i novac njihovoj baki i deki sa kojim mogu kupiti potrebne stvari za zimu.Zajedno sa Blic fondacijom, poslali smo specijalnu odeću i zavoje devetogodišnjem Despotu Laziću koji će mu pomoći sa njegovom kožnom bolesti. Na kraju, zajedno sa fondacijom Budi Human, uspešno smo skupili sredstva za lečenje četvorogodišnjeg Luke Stanića i on će ići na neophodnu operaciju koja će mu pomoći da bi mogao da hoda. Takođe smo skupili sredsva za dvanaestogodišnju Danicu Sparavalo kojoj je bila potrebna mašina koja će joj pomoći sa disanjem!

Mir Božiji, Hristos se rodi! Želimo srećne Božićne i novogodišnje praznike Vama i Vašim porodicama uz neizmernu zahvalnost za dosadašnju podršku i poverenje u naš humanitarni rad! 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari