Zadruga

Parovi

Jovana Ljubisavljević uznemirava devojku svog bivšeg!

Jovana Ljubisavljević uznemirava porukama devojku svog bivšeg momka Luke, a sada je uhvaćena u provodu na mestu gde navodno i Luka izlazi sa svojom izabranicom.

Jovana Ljubisavljević uznemirava devojku svog bivšeg! Screenshoot/Instagram






Stefan Karić po izlasku iz "Zadruge" rešio je da ostavi Jovanu Ljubisavljević, koja je proteklih deset meseci živela u njegovoj kući na Zvezdari.


Jovana Ljubisavljević je napustila Karićev dom, a na temu raskida nije želela da govori.


Šuška se da je Jovana često na mestima na kojima se nalaze i njen bivši dečko Luka i njegova devojka, kao i da ona novoj izabranici svog bivšeg šalje poruke kojima je uznemirava.






Ekipa Blica je Jovanu srela ispred beogradskog kluba, obučenu u usku žutu haljinu i vidno spremnu za dobar provod.


Pre toga je ona na Instagramu objavila pesmu "Boginja" sa nastupa Milice Pavlović.

"Ubija me taj tvoj ukus loš, što i pored Boginje bi još. Ma duguješ mi suze, krv i znoj, ti bi da ti budem samo broj, ma nemoj", pevala je ona, ali se tu nije zaustavila, već je bivšim momcima posvetila još jednu pesmu, koju je objavila na storiju:





"Prodao me jednom to je dovoljno. Provereno spava sam, provereno nema plan, istu grešku ponavlja", pevala je nekadašnja zadrugarka.

Inače, Jovana i dalje nije obrisala zajedničke fotografije sa Instagrama sa Stefanom, dok je on to odmah učinio.

- Jedostavmo me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš. Nisam ispoštovao ono što je želela. Nisam mogao da joj pružim sve što je očekivala. Ja nisam navikao da budem sa nekim na silu - pričao je Stefan o raskidu sa Ljubisavljevićevom.



Fotografiju kako Jovana Ljubisavljević kreće u provod pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>