Zadruga

Parovi

Anita Stanojlović nova zadrugarka, prošla pakao sa bivšim mužem!

Anita Stanojlović nova zadrugarka, dolazi iz Kruševca i prošla je pakao sa bivšim mužem!  Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna...

Anita Stanojlović nova zadrugarka, prošla pakao sa bivšim mužem! Screenshoot/Instagram
Nova sezona rijaliti programa "Zadruga 6" je na pragu, a neki su već potpisali ugovore sa produkcijom.


Jedna od učesnica biće i prelepa Anita Stanojlović. Anita dolazi iz Kruševca, profesionalni je šminker, a uprkos tome što ima samo devetnaest godina, iza sebe ima "burnu prošlost". Majka je malog deteta, a od čoveka s kojim ga je dobila pobegla je jer je, kako tvrdi, nasilnik.


- Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna... Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto - požalila se Anita i dodala da joj je bivši zapretio čim je čuo da ulazi u "Zadrugu".

- Znam da on ne može ništa osim da preti, tako da - ne plašim se. Rekao mi je:"Budeš li u "Zadruzi" uradila nešto pogrešno, uzimam ti dete"... A dok budem bila u "Zadruzi", dete će čuvati moja i njegova majka.

Nije želela da definiše svoj trenutni emotivni status, ali kako kaže, otvorena je za novu ljubav u rijalitiju.

- Možda sam sada zauzeta, ali ući ću kao slobodna! Otvorena sam za ljubav, ali ne znam šta će da mi se izdešava. To je deset meseci, tu emocije rade samo tako, niko ne može da kaže:"E, tako će da bude".

Za sebe kaže da je velika svađalica, te neće ostati dužna nikome ko je bude napao. Bivše učesnike "Zadruge" ne poznaje, kada su u pitanju muškarci iz Bele kuće, ima svoje favorite.

- Dejan mi je privukao pažnju po izgledu, a mislim da je Filip Car skroz okej, da sa njim mogu da pravim svašta, ali po izgledu, ne. Karić mi je lep, ali je malo niži. Ja volim visoke, crne. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir.rs

Povezane vesti:


>